Сестрата на тримата братя Маргини - Мариана Маринова, заминава да живее в Италия, където смята да се установи за неопределено време, научи "Труд" от нейни приятели. Причина за решението на чаровната блондинка нe са съдебните неволи на фамилията, а нещо много по-хубаво - нова любов.

Близки на Мариана разказват, че тя стоически понесла съдебните дела срещу Красимир и Николай и непрестанното неодобрение на хората към нейната рода. Нещо повече - в разгара на семейните неволи взела нелекото решение да се раздели със съпруга си след дългогодишна връзка и "живот в златна клетка", както казала самата тя. От брака обаче има две прекрасни дъщери - Мария и Бисера, за които е готова на всичко.

За да докаже на себе си и на околните, че е силна жена, сестрата на Маргините решила да се скрие от светлините на прожекторите. В същото време започнала да развива амбицията си да направи свой собствен бизнес. Постепенно кариерата й започнала да напредва, а Мариана успяла и досега да запази добри отношения с бившия си вече мъж.

Пътищата на модния бизнес, в който се впуснала, я отвели в Италия. Там Мариана била изненадана от любовта. Все още не е ясно дали красивата бизнесдама ще сключи брак с новата си тръпка, но отношенията си с него към днешна дата тя определя като "сериозни".

Преди няколко месеца в интервю за светско списание блондинката призна, че би минала под венчило отново единствено с мъж, който прилича на големия й брат Красимир. "Когато се разведох, той пръв започна да ме утешава - казваше ми, че времето лекува всичко и ще срещна друг. Отговорих му, че това е абсурдно, защото аз искам да бъда с мъж като него, а такива вече няма", казва още Мариана.