Журналистката води новини с венчална халка

Слух, че Гена Трайкова е сгодена, върви в медийните среди. Поводът: малко преди Коледа говорителката се появи в новинарската емисия на Би Ти Ви с пръстен на ......... пръст. Бижуто наистина прилича на годежна халка, което веднага предизвика интрига.
Телефоните на Би Ти Ви загряха от превъзбудени зрителки, които се интересуваха дали любимката им най-сетне няма да пристане на колегата си Венелин Петков. Той обаче води без халка, а и както е известно, повече от 2 години е разделен с очарователната блондинка.
Според мълвата, Гена от лятото си има нов приятел. Половинката на водещата от Би Ти Ви също е от журналистическите среди. Трайкова не иска да говори за новия си любим, нито пък да коментира дали слуховете, че се е сгодила за него, са верни. “Винаги съм казвала, че не коментирам личния си живот. Интервютата, които давам, касаят само работата ми като журналист”, отсече нервно водещата.
Според запознати Венелин също се радва на нова любов. Той е запазил добри отношения с Гена, въпреки че раздялата им бе драматична. В Би Ти Ви обаче усилено се шушука, че през лятото Гена и новия й приятел ще чуят сватбените камбани.