Две корици на "Плейбой" катапултираха до клуба на най-ухажваните жени в България. Към сърцето на тв-водещата стреляли Благой Георгиев, Димитър Бербатов и Валери Божинов, твърдят софийските клюкари. Истина ли е това? "Благо има интересен и динамичен живот, бих го сравнила с екшън. С Бербо ме свързват професионални неща. Когато се запознахме с Валери, ме помоли ме да му взема карта, за да гледа "Планета" в Италия", каза Симона пред "Наделен Стандарт", "А относно това дали съм имала интимни отношения? Отговорът на този въпрос е някъде между редовете", призна Симона, която отказала предложения за брак от двама футболисти.

- Сама си ми казвала, че силиконът е направил чудеса с кариерата ти и вниманието към теб? Толкова ли са важни няколко сантиметра гръдна обиколка отгоре в съвременния свят?

- След операцията се почувствах удовлетворена, когато видях, че резултатът е отличен и дори надмина предварителните ми очаквания. Останах възхитена от професионализма на целия екип на д-р Стоянов, който извърши операцията, и от вниманието и грижите към мен по време на престоя ми в "Есте клиник". За мен беше важно аз да се възприемам и чувствам добре, защото и преди увеличаването на бюста получавах достатъчно внимание от страна на околните и имах достатъчно добро самочувствие, базиращо се не само на външния ми вид, а и на други мои качества. Както неведнъж съм казвала, според мен увеличаването
на бюста трябва да бъде щрих завършващ вече оформената цялостна прекрасна картина, а не просто релеф на празно платно.

- Не обижда ли това една жена, която може да има интелект независимо от размера на сутиена?
- В съвременния свят всяка една естетична корекция се приема като стъпка по пътя към физическото съвършенство. А интелектът не изключва това, напротив, една жена, притежаваща умствен потенциал много по-трезво, би преценила от коя корекция наистина има нужда. А при липсата на реална представа за разликата между "истинска нужда" и "самоцелно желание" ставаме свидетели на фиксидея.



- Работиш с фолк певици, на какво се дължи това привличане между фолка и футбола?
- Привличането се дължи на това, че и футболистите, и певиците са млади, атрактивни, популярни, привлекателни и желани от противоположния пол. А и, честно казано, всички футболисти, които познавам, винаги след победа се веселят най-добре, слушайки попфолк. Тези ритми разпалват много хора и ги карат да се чувстват добре.

- Съществува общоприето разбиране, че повечето футболисти и попфолк певиците са тъпички? Съгласна ли си и би ли дала примери за суперинтелигентни хора от двата бранша?
- Не ми харесва, когато хората се класифицират по този начин, аз лично не ги деля на певици, футболисти, адвокати, лекари. Винаги приемам дадена личност като ярка индивидуалност, абстрахирайки се от сферата на професионалната изява. Това, дали притежаваш интелект, е въпрос на много фактори и желание да развиваш себе си, глупаво е да се слагат под общ знаменател.



- Кой е по-труден за интервю - футболна звезда или певец (певица), качил върха?
- Знаеш ли, с този въпрос ме накара да стигна до извода, че в цялата ми професионална практика не съм имала "труден" събеседник или "трудно" интервю и слава Богу. Винаги подхождам добронамерено и приятелски и се опитвам да водя разговора, така че да усетя, че и на мен самата ми е интересно да слушам това, което събеседникът ми казва в момента. Често са ми казвали, че умея "с памук" да извадя информацията, която е интересна, а не с груби въпроси и притискайки човека отсреща. Това е изкуството да си водещ, имаш ли правилния подход и умението да водиш разговора, гостът всичко си казва.

- Любимият ти футболист и любимият изпълнител?
- Е, не бих могла да се огранича с две имена. От световната сцена харесвам Анастейша, Алиша Кийс, Бионсе. Въобще различните гласове, които имат своята уникалност и специфика. Относно футбола се възхищавам на играта на Джанлуиджи Буфон, Алесандро Неста, Канаваро, Бекъм, Кристиано Роналдо.



- Би ли "събрала" идеалната двойка между футболист и певица?
- По-скоро като двойка ми харесват пилотът от F1 Люис Хамилтън и певицата Никол Шерцингер.

- Наскоро се пробва в пеенето, имаш ли шанс да пробиеш?
- Пеенето за мен е хоби и го приемам като удоволствие. Наистина има вариант, при който да запиша моя песен. С моят PR Наско Лазаров скоро бяхме на делова среща извън България с много популярен музикален продуцент. Вече имаме идейни проекти за реализиране и е въпрос на време това да се случи, но всяко нещо с времето си.

- Всъщност каква музика слушаш?
- Харесвам хубавата музика, не я деля на жанрове, а на стойностни и не чак дотам добри песни. Слушам диско, попфолк, ретро, етно ориенталски песни. Обожавам хубавата музика и всеки мой ден не минава, без да се наслаждавам на парчета, които ми носят настроение и ме зареждат положително през целия ден.

- Известна е и връзката ти със Славчо Тошев. Как се развива тя през толкова километри?
- Километрите не са от значение, когато двама души се чувстват добре заедно и човекът отсреща е ценен за теб. Връзката може да продължи и на разстояние 900 километра един от друг. Ако е писано да бъдем заедно, ще устоим на всичко и пак ще се обичаме, ако ли пък не, то тогава и денонощно да сме един до друг, не би било гаранция, че връзката ни ще продължи.

- Ежедневно колко футболисти и въобще колко мъже ти пращат съобщения с покани - било то прилични или по-директни?
- В интерес на истината успях да се науча как с поведение да държа на дистанция мъжете, които имат апетити към мен, а пък не са ми приятни като хора. Напоследък наистина зачестиха и есемесите и обажданията
Въобще като цяло интересът на отсрещния пол. Държа да отбележа, че това, с кого да разговарям, да си пиша или да пия кафе, решавам аз, а не човекът отсреща.



- Валери Божинов, Благо Георгиев, Бербатов. Написа се, че и тримата са били сред армията твои ухажори? Вярно ли е?
- Искам ги и тримата, страхотни са наистина... ха, ха, ха (б. р. смее се заразително), знам вече какво си помислихте, но казвам искам ги, имайки предвид дипломата ми за треньор по футбол. Ако някой ден стана мениджър на някой силен тим, определено ще искам и Благо, и Митко, и Валери, хайде да прибавим и най-добрия вратар Славчо. С тези футболисти ще печелим много мачове и трофеи. Славчо е перфектният вратар с най-добрите физически данни за поста си и страхотен рефлекс, Благо е изключително техничен халф и прави виртуозни неща с топката, Бербо е нападател с нюх към гола и невероятен късмет, заслужава да сбъдне мечтата си за "Златната топка". Пожелавам му и този ден в живота му да настъпи скоро. Валери е самороден талант, той притежава освен чисто футболни качества и много вътрешна амбиция и има дух на победител, затова съм сигурна, че ще се справи с поредната нелепа контузия и ще се завърне още по-силен.

- Бягаш от въпроса, кажи, успя ли някой от тях да те спечели?
- Е добре, ето, започвам, по-добре е да кажа аз истината, отколкото да се пишат интерпретации. Благо е човек, с когото ни свързва единствено приятелство от доста дълго време, познаваме се от деца. Той има интересен и динамичен живот, бих го сравнила с екшън, изпълнен с много действия, затова винаги в неговата компания е весело и няма как да се скучае. С Бербо ме свързват професионални неща, тоест два или три пъти съм взимала интервю от него, винаги се е държал на ниво, говорили сме за какво ли не и никога не е прекрачвал границата. Митко може да бъде пример за социално ангажирано поведение и достойно присъствие на мъж, имам прекрасни впечатления от него. Относно Валери, познанството ни датира от 5 години, тогава, когато получи първите си повиквателни за младежите и аз го представих като млад талант в "Лабиринт". После ме помоли да му взема карта, за да гледа Планета в Италия, и така оттогава поддържаме чисто приятелски взаимоотношения. Той е много весел и спонтанен човек, обаждал ми се е и сме говорили на всякакви теми, хубаво е, че се вслушва в съвети, които знае, че са полезни за него.
А относно това дали съм имала интимни отношения с някой от тях тримата, ще отговоря двусмислено, като кажа, че отговорът на този въпрос е някъде между редовете.



- Би ли се съгласила на брак с някоя от футболните ни звезди и получавала ли си подобно предложение?
- Ооо, ами то на мен все на футболисти ми върви и ще е много странно и за мен самата, ако се омъжа за човек с друга професия. Като върна лентата назад, с едно изключение всичките ми гаджета са били футболисти, ето и аз съм треньор по футбол... съдба. Е, разбира се, бих се съгласила да сключа брак с мъжа, който ми предложи заради това, че го обичам и харесвам. Не защото вкарва голове, спасява удари или е в идеалния отбор на звездите. Получавала съм две такива предложения досега, но ето, че още не съм омъжена.

- Кристиано Роналдо, Бекъм, Бербатов? В каква последователност би ги класирала като сексапил. После и като футболни умения?
- Много са различни и всеки има своите предимства. Тъй като психологията ме влече, сега ще направя един такъв анализ:
Кристиано определено е атрактивен, излъчва секс и е желан от жените, но не изглежда сериозен, Митко е олицетворението на мъжа, който вдъхва доверие и сигурност, привлекателен и красив. Той е мъж мечта за жените, Бекъм е наложена марка, така както рекламите на продуктите те карат да купуваш, така и той привлича жените, защото е със силно медийно присъствие. И все пак: Сексапил: 1. Кристиано Роналдо, 2. Бербатов, 3. Бекъм. Футболни умения: 1. Бербатов, 2. Кристиано Роналдо, 3. Бекъм.



- Мечтаната романтична ваканция на Симона?
- Мечтая си да дойде зимната почивка, защото стана традиция, когато тук, в България, е студено и лошо времето, със Славчо да се радваме на много хубави и романтични изживявания някъде на топло, където по цял ден се отдаваме на плуване, събиране на тен, посещаване на места с интересни забележителности, разходки и вечер задължително заведения с много танци. Сега съм се насочила към дестинации като Малта или Тунис, но където и да отидем, съм сигурна, че ще изкараме страхотно.

- Как си представяш вечерта, в която той ще ти поднесе годежен пръстен - в ресторант, на остров, на стадиона, в ефира или нещо друго?
- Искам да е много различно и нетрадиционно като усещане, искам в този миг наистина да се почувствам най-специалната и най-обичаната и желана жена. И много ми се иска, и си го пожелавам сега, пръстенът да ми бъде поднесен в най-подходящия момент в живота ми от истинския мъж за мен, така че да няма как да кажа друго нещо освен ДА!


Симона е надарена с перфектна фигура, която е генетично заложена. Тя обаче хвърля сериозни грижи за външния си вид. Ето какви:


ХРАНЕНЕ - Според това, което зная от д-р Емилова, сутрин започвам деня си с чаша китайски зелен чай с цитрусови частици + чист, истински мед, и следва чаша тонизиращо кафе. До 12,00 часа на обяд ям плодове според сезона, а това лято наблегнах на любимата ми диня. Редувах я с праскови. През пролетта предпочитам черешите, през есента хапвам грозде, което е мощен антиоксидант за организма. През зимата закусвам грейпфрут, който изгаря мазнините и е изключително полезен, когато се приема на гладно.
Обедът е или мюсли и овесени ядки с кисело мляко, богато на много полезни за метаболизма съставки, или зеленчукова супа с пълнозърнест хляб без брашно.
И идва ред на следобедните ми изкушения, без които не мога, тоест сладките неща. Следобедната ми закуска е разтапяне с любимия ми шоколад "Lindor". Или каквото и да е направено от шоколад: обичам и чийзкейк с боровинки, щастливка съм, че си хапвам сладко всеки ден и не ми се лепи.Вечерята е съобразно фитнес храненето - пилешки гърди, бон филе на скара, печена пъстърва, риба тон или сьомга. При гарнитурите редувам шопска или зелена салата със задушени зеленчуци.
ПРОЦЕДУРИ - Като лице на дермато-козметично студио "Дерма лайн" и предвид ежемесечните фотосесии, поддържам перфектната си фигура с най-новата процедура "Vella Smooth". Това е революционен уред, съчетаващ в себе си действието на инфрачервени лъчи, радиочестота и вакуумен масаж. Става перфектната комбинация за моделиране на тялото, а кожата е копринено гладка и мека. Лицето е изключително важно за моята професия на водещ и затова за него от дермато-козметичното студио се грижат с "Oxy Dimond Therapy". То сияе благодарение на пилинг с накрайник, покрит с истински диамантени частици и вакуум, който извършва почистване. Като финална стъпка се прави обогатяване на кожата с концентрат от чист кислород. Резултатът е свежа, чиста и блестяща кожа.
СПОРТУВАНЕ - 2 пъти седмично тренирам във фитнес залата по програма, изготвена и от специалистите във "Фитнес Спорт Сити". Задължително след едната от тренировките се потапям в парната баня, следва екзотичен масаж с плодове или шоколадова терапия. Така стресът и умората от натовареното ежедневие минават, емоционално и физически съм балансирана и заредена. Иначе обичам да прекарвам свободното си време в разходки сред природата или шопинг, което също е бонус. През по-студените месеци от годината наблягам на йога и плуване.
УСМИВКА - Тъй като знам, че усмивката е прозорец към света, аз съм се доверила в ръцете на д-р Александър Горанов. Стоматологът два пъти годишно избелва зъбите ми. За да бъде в тон с холивудските новости в сътворяването на бляскава усмивка д-р Горанов в момента подготвя изцяло керамични фасети. В най-скоро време ще ги видите в ефира на телевизия Планета и новото шоу по ТV2.



- Работиш с фолк певици, на какво се дължи това привличане между фолка и футбола?
- Привличането се дължи на това, че и футболистите, и певиците са млади, атрактивни, популярни, привлекателни и желани от противоположния пол. А и, честно казано, всички футболисти, които познавам, винаги след победа се веселят най-добре, слушайки попфолк. Тези ритми разпалват много хора и ги карат да се чувстват добре.

- Съществува общоприето разбиране, че повечето футболисти и попфолк певиците са тъпички? Съгласна ли си и би ли дала примери за суперинтелигентни хора от двата бранша?
- Не ми харесва, когато хората се класифицират по този начин, аз лично не ги деля на певици, футболисти, адвокати, лекари. Винаги приемам дадена личност като ярка индивидуалност, абстрахирайки се от сферата на професионалната изява. Това, дали притежаваш интелект, е въпрос на много фактори и желание да развиваш себе си, глупаво е да се слагат под общ знаменател.



- Кой е по-труден за интервю - футболна звезда или певец (певица), качил върха?
- Знаеш ли, с този въпрос ме накара да стигна до извода, че в цялата ми професионална практика не съм имала "труден" събеседник или "трудно" интервю и слава Богу. Винаги подхождам добронамерено и приятелски и се опитвам да водя разговора, така че да усетя, че и на мен самата ми е интересно да слушам това, което събеседникът ми казва в момента. Често са ми казвали, че умея "с памук" да извадя информацията, която е интересна, а не с груби въпроси и притискайки човека отсреща. Това е изкуството да си водещ, имаш ли правилния подход и умението да водиш разговора, гостът всичко си казва.

- Любимият ти футболист и любимият изпълнител?
- Е, не бих могла да се огранича с две имена. От световната сцена харесвам Анастейша, Алиша Кийс, Бионсе. Въобще различните гласове, които имат своята уникалност и специфика. Относно футбола се възхищавам на играта на Джанлуиджи Буфон, Алесандро Неста, Канаваро, Бекъм, Кристиано Роналдо.



- Би ли "събрала" идеалната двойка между футболист и певица?
- По-скоро като двойка ми харесват пилотът от F1 Люис Хамилтън и певицата Никол Шерцингер.

- Наскоро се пробва в пеенето, имаш ли шанс да пробиеш?
- Пеенето за мен е хоби и го приемам като удоволствие. Наистина има вариант, при който да запиша моя песен. С моят PR Наско Лазаров скоро бяхме на делова среща извън България с много популярен музикален продуцент. Вече имаме идейни проекти за реализиране и е въпрос на време това да се случи, но всяко нещо с времето си.

- Всъщност каква музика слушаш?
- Харесвам хубавата музика, не я деля на жанрове, а на стойностни и не чак дотам добри песни. Слушам диско, попфолк, ретро, етно ориенталски песни. Обожавам хубавата музика и всеки мой ден не минава, без да се наслаждавам на парчета, които ми носят настроение и ме зареждат положително през целия ден.

- Известна е и връзката ти със Славчо Тошев. Как се развива тя през толкова километри?
- Километрите не са от значение, когато двама души се чувстват добре заедно и човекът отсреща е ценен за теб. Връзката може да продължи и на разстояние 900 километра един от друг. Ако е писано да бъдем заедно, ще устоим на всичко и пак ще се обичаме, ако ли пък не, то тогава и денонощно да сме един до друг, не би било гаранция, че връзката ни ще продължи.

- Ежедневно колко футболисти и въобще колко мъже ти пращат съобщения с покани - било то прилични или по-директни?
- В интерес на истината успях да се науча как с поведение да държа на дистанция мъжете, които имат апетити към мен, а пък не са ми приятни като хора. Напоследък наистина зачестиха и есемесите и обажданията
Въобще като цяло интересът на отсрещния пол. Държа да отбележа, че това, с кого да разговарям, да си пиша или да пия кафе, решавам аз, а не човекът отсреща.



- Валери Божинов, Благо Георгиев, Бербатов. Написа се, че и тримата са били сред армията твои ухажори? Вярно ли е?
- Искам ги и тримата, страхотни са наистина... ха, ха, ха (б. р. смее се заразително), знам вече какво си помислихте, но казвам искам ги, имайки предвид дипломата ми за треньор по футбол. Ако някой ден стана мениджър на някой силен тим, определено ще искам и Благо, и Митко, и Валери, хайде да прибавим и най-добрия вратар Славчо. С тези футболисти ще печелим много мачове и трофеи. Славчо е перфектният вратар с най-добрите физически данни за поста си и страхотен рефлекс, Благо е изключително техничен халф и прави виртуозни неща с топката, Бербо е нападател с нюх към гола и невероятен късмет, заслужава да сбъдне мечтата си за "Златната топка". Пожелавам му и този ден в живота му да настъпи скоро. Валери е самороден талант, той притежава освен чисто футболни качества и много вътрешна амбиция и има дух на победител, затова съм сигурна, че ще се справи с поредната нелепа контузия и ще се завърне още по-силен.

- Бягаш от въпроса, кажи, успя ли някой от тях да те спечели?
- Е добре, ето, започвам, по-добре е да кажа аз истината, отколкото да се пишат интерпретации. Благо е човек, с когото ни свързва единствено приятелство от доста дълго време, познаваме се от деца. Той има интересен и динамичен живот, бих го сравнила с екшън, изпълнен с много действия, затова винаги в неговата компания е весело и няма как да се скучае. С Бербо ме свързват професионални неща, тоест два или три пъти съм взимала интервю от него, винаги се е държал на ниво, говорили сме за какво ли не и никога не е прекрачвал границата. Митко може да бъде пример за социално ангажирано поведение и достойно присъствие на мъж, имам прекрасни впечатления от него. Относно Валери, познанството ни датира от 5 години, тогава, когато получи първите си повиквателни за младежите и аз го представих като млад талант в "Лабиринт". После ме помоли да му взема карта, за да гледа Планета в Италия, и така оттогава поддържаме чисто приятелски взаимоотношения. Той е много весел и спонтанен човек, обаждал ми се е и сме говорили на всякакви теми, хубаво е, че се вслушва в съвети, които знае, че са полезни за него.
А относно това дали съм имала интимни отношения с някой от тях тримата, ще отговоря двусмислено, като кажа, че отговорът на този въпрос е някъде между редовете.



- Би ли се съгласила на брак с някоя от футболните ни звезди и получавала ли си подобно предложение?
- Ооо, ами то на мен все на футболисти ми върви и ще е много странно и за мен самата, ако се омъжа за човек с друга професия. Като върна лентата назад, с едно изключение всичките ми гаджета са били футболисти, ето и аз съм треньор по футбол... съдба. Е, разбира се, бих се съгласила да сключа брак с мъжа, който ми предложи заради това, че го обичам и харесвам. Не защото вкарва голове, спасява удари или е в идеалния отбор на звездите. Получавала съм две такива предложения досега, но ето, че още не съм омъжена.

- Кристиано Роналдо, Бекъм, Бербатов? В каква последователност би ги класирала като сексапил. После и като футболни умения?
- Много са различни и всеки има своите предимства. Тъй като психологията ме влече, сега ще направя един такъв анализ:
Кристиано определено е атрактивен, излъчва секс и е желан от жените, но не изглежда сериозен, Митко е олицетворението на мъжа, който вдъхва доверие и сигурност, привлекателен и красив. Той е мъж мечта за жените, Бекъм е наложена марка, така както рекламите на продуктите те карат да купуваш, така и той привлича жените, защото е със силно медийно присъствие. И все пак: Сексапил: 1. Кристиано Роналдо, 2. Бербатов, 3. Бекъм. Футболни умения: 1. Бербатов, 2. Кристиано Роналдо, 3. Бекъм.



- Мечтаната романтична ваканция на Симона?
- Мечтая си да дойде зимната почивка, защото стана традиция, когато тук, в България, е студено и лошо времето, със Славчо да се радваме на много хубави и романтични изживявания някъде на топло, където по цял ден се отдаваме на плуване, събиране на тен, посещаване на места с интересни забележителности, разходки и вечер задължително заведения с много танци. Сега съм се насочила към дестинации като Малта или Тунис, но където и да отидем, съм сигурна, че ще изкараме страхотно.

- Как си представяш вечерта, в която той ще ти поднесе годежен пръстен - в ресторант, на остров, на стадиона, в ефира или нещо друго?
- Искам да е много различно и нетрадиционно като усещане, искам в този миг наистина да се почувствам най-специалната и най-обичаната и желана жена. И много ми се иска, и си го пожелавам сега, пръстенът да ми бъде поднесен в най-подходящия момент в живота ми от истинския мъж за мен, така че да няма как да кажа друго нещо освен ДА!


Симона е надарена с перфектна фигура, която е генетично заложена. Тя обаче хвърля сериозни грижи за външния си вид. Ето какви:


ХРАНЕНЕ - Според това, което зная от д-р Емилова, сутрин започвам деня си с чаша китайски зелен чай с цитрусови частици + чист, истински мед, и следва чаша тонизиращо кафе. До 12,00 часа на обяд ям плодове според сезона, а това лято наблегнах на любимата ми диня. Редувах я с праскови. През пролетта предпочитам черешите, през есента хапвам грозде, което е мощен антиоксидант за организма. През зимата закусвам грейпфрут, който изгаря мазнините и е изключително полезен, когато се приема на гладно.
Обедът е или мюсли и овесени ядки с кисело мляко, богато на много полезни за метаболизма съставки, или зеленчукова супа с пълнозърнест хляб без брашно.
И идва ред на следобедните ми изкушения, без които не мога, тоест сладките неща. Следобедната ми закуска е разтапяне с любимия ми шоколад "Lindor". Или каквото и да е направено от шоколад: обичам и чийзкейк с боровинки, щастливка съм, че си хапвам сладко всеки ден и не ми се лепи.
Вечерята е съобразно фитнес храненето - пилешки гърди, бон филе на скара, печена пъстърва, риба тон или сьомга. При гарнитурите редувам шопска или зелена салата със задушени зеленчуци.
ПРОЦЕДУРИ - Като лице на дермато-козметично студио "Дерма лайн" и предвид ежемесечните фотосесии, поддържам перфектната си фигура с най-новата процедура "Vella Smooth". Това е революционен уред, съчетаващ в себе си действието на инфрачервени лъчи, радиочестота и вакуумен масаж. Става перфектната комбинация за моделиране на тялото, а кожата е копринено гладка и мека. Лицето е изключително важно за моята професия на водещ и затова за него от дермато-козметичното студио се грижат с "Oxy Dimond Therapy". То сияе благодарение на пилинг с накрайник, покрит с истински диамантени частици и вакуум, който извършва почистване. Като финална стъпка се прави обогатяване на кожата с концентрат от чист кислород. Резултатът е свежа, чиста и блестяща кожа.
СПОРТУВАНЕ - 2 пъти седмично тренирам във фитнес залата по програма, изготвена и от специалистите във "Фитнес Спорт Сити". Задължително след едната от тренировките се потапям в парната баня, следва екзотичен масаж с плодове или шоколадова терапия. Така стресът и умората от натовареното ежедневие минават, емоционално и физически съм балансирана и заредена. Иначе обичам да прекарвам свободното си време в разходки сред природата или шопинг, което също е бонус. През по-студените месеци от годината наблягам на йога и плуване.
УСМИВКА - Тъй като знам, че усмивката е прозорец към света, аз съм се доверила в ръцете на д-р Александър Горанов. Стоматологът два пъти годишно избелва зъбите ми. За да бъде в тон с холивудските новости в сътворяването на бляскава усмивка д-р Горанов в момента подготвя изцяло керамични фасети. В най-скоро време ще ги видите в ефира на телевизия Планета и новото шоу по ТV2.

източник: /в."Стандарт"