Топводещата на Планета Тв Симона Първанова е твърдо амбицирана през 2010г. да се бори за спечелването на титла по скуош, разкриха от агенция „ПРофайл".

Желанието на красавицата се породило след като бе избрана за водеща на коледното парти на „Easy club-squash". Там Симона награди и победителите в аматьорската лига по скуош „Easy open". По време на церемонията, докато обявяваше призовите места блондинката обеща, че едно от новите неща, които ще направи през Новата година е първа тренировка в залата на клуба.

Дотогава тя ще се подготвя и поддържа форма в празничните дни с 2 - часови тренировки заедно със своите инструктори Ники и Цецо във фитнес център  „Спорт-Сити Редута".

С хъс и увереност Симона, която е дипломиран треньор по футбол в НСА „В.Левски" разкри и крайната си цел - едно от призовите места в челната тройка на турнира по скуош през 2010.

Водещата бе поощрена от представителите на спортния клуб Евгени и Вили Иванови с рекламни подаръци, които да и напомнят за даденото обещание, а пък двукратния шампион Янош Брогли лично й довери своите тайни на победител.