На партито на бизнесмена Милко Талев, водещата на шоуто "Лабиринт" по телевизия "Планета" Симона Първанова изгря в целия си блясък на връх рождения си ден - 20-и юли и като изпълнител, информира агенция ПРофайл.

Атрактивната блондинка заплени всички присъстващи като освен в ролята си на водеща, Симона се справи брилянтно и в дебюта си пред публика в амплоато на певица. Водейки шоуто магнетичната сексбомба, обяви предстоящото изпълнение на колежката си Гергана. Фолк дивата покани нищо не подозиращата Симона да остане на сцената, знаейки, че любимото занимание на водещата е пеенето на караоке. 
Гери бе решила да направи подарък за рожденния ден на Симона, като я покани да изпеят в дует цели 6 песни. Всички присъстващи затаиха дъх, в очакване на предстоящата атракция. Със завидно самочувствие, увереност, прекрасен глас и вярна тоналност водещата показа, че притежава и таланта да пее. Завладяващото изпълнение на носителката на цели 2 корици в мъжката Библия "Плейбой" взриви гостите на партито. Постоянно се чуваха възгласи: "Ето я новата звезда на Пайнер мюзик", редуващи се с нестихващи аплодисменти.
Силно впечатление направи факта, че водещата пристигна на събитието с куфарче, в което бе личният и професионален микрофон. Оказа се, че микрофонът е подарък точно за този рожден ден от приятеля на Симона - Славчо Тошев. Футболистът изненадал красавицата с най-новия модел от професионалната техника купувайки микрофона от Италия и изпращайки го чрез куриер до България.
А сега вече всички се питат, дали пък точно тази изява ще постави началото на една бляскава кариера на Симона в музикалния шоубизнес. А и като плюс за водещата, е това, че тя може да започне своята музикална кариера без да и се налага да си измисля артистичен псевдоним, добавят от ПРофайл.

източник: