Спряганата за половинка на състезателя от Формула 3 Владо Арабаджиев Деси упорито си търси продуцент. Съблазнителната блондинка изкара глас като на професионална певица, когато грабна микрофона от ръцете на айдълката Пламена във фолк клуб „Стайлинг". Силиконовата новоизгряла изпълнителка и гаджето ú Денислав се появиха в заведението и се включила в караоке маратона, който се заформи.

Именно те двамата дадоха старт на аматьорските надпявания. Четейки думите от аутокюто, любовни послания към половинката си отправяше Мистър България 2006 Лъчезар Иванов. Новото попълнение във фолк редиците на „Пайнер" Цветелина Янева също не пропусна да се изяви на микрофона и да върне жеста към приятеля си.

Футболистите на Ботев се надпреварваха да изпълняват фолк хит след фолк хит. След като се обясняваха в любов, брояха от първата до последната и редяха чаша шампанско, чаша сълзи, равносметката показа, че микрофонът се е задържал най-дълго в ръцете на халфа Мишо Мирчев. С уикенд за двама обаче, бе сюрпризиран натиреният да тренира с детската школа на жълто-черните Славчо Тошев. Макар да изпя куп любовни песни, те останаха нечути от половинката му Симона Първанова. Водещата на светското предаване „Лабиринт" бе възпрепятствана да се забавлява в родния си град заради продължителни снимки в София.

Към караоке фиестата се включиха и щерката на цитрусовия бос Сотир Янков Мария и половинката й Тони. Мими дълго избира към кое парче да се насочи, но така и не посмя да хване микрофона и да пусне в действие гласа си. За сметка на това, гласовитата Деси пееше хит след хит и обираше похвали от Пламена. Русо гладно няма, констатираха двете блондинки, но брюнетка, приятелка на Деси, ги контрира, че черно жадно няма. Пламена разкърши тяло на няколко песни и през час придърпваше огромното деколте на сакото си, от което надничаше силиконовият й бюст.