Трудно му се изписват годините. Има благословия от предците. Живее в собствено жилище с огромен хол.  Любител е на техниката. Притежава голям телевизор.

Бледите тонове в обзавеждането му преобладават. Домашното му облекло е  удобно и меко, в сиви нюанси. Мека светлина  и топлина - камина (декоративна, поръчкова ), бутикови вещи.

Жена на възраст му помага в домакинството. Уважава семейството си, но често се сърди на баща си. Умее добре да се организира и да разграничава делника от празника. Харесва му да се усамотява, да премисля нещата. Около него винаги има химикалки, очила, книги, вестници. Много обича екскурзиите. Краят е също начало и повратна точка за нов цикъл.

В момента - огън и импулсивност. Своенравност. Подготвя проект - по-голям, сложен и неизмерим с  досегашните. Сполучлив опит да промени нещо. Налице са подходящи условия за нови инвестиции. Възможно е да притежава собствена медия.

Ще се освободи от бремето си. (Но това е прогноза за по-следващ епап от живота му.)  Може да е в резултат на рухване, стрес и пренапрежение, които ще го накарат да си почине. Чувства бремето от отговорности и задължения. Съзнателна промяна в поведението ще го накара да пренареди по друг начин приоритетите, така че наред с работата да отделя време за почивка и любов. В живота му настъпва по-балансиран и умерен период. Бурята стихва, атмосферата се разведрява и по всичко личи, че ще има добри новини.

С течение на времето ще създаде сърдечни отношения с жена - чаровна, търпелива и уравновесена. По съдба му се пада наследник.

Източник: