Тази седмица Слави Трифонов рязко намали критиките си към Бойко Борисов. Това веднага събуди съмнения, че продажбата на bTV е накарала шоуменът да преустанови изпълняването на поръчки срещу премиера.

Преди месец Сашо Диков публично попита Дългия за колко пари се е продал на Георги Първанов и срещу каква сума се гаври всяка вечер с министър-председателя. Програмният директор на Канал 3 обаче не получи отговор.

Скоро писахме за това, че договорът на „Шоуто на Слави" изтича след няколко месеца и най-вероятно няма да бъде продължен от новите собственици. Неслучайно гологлавият шоумен се опитваше да преподпише със сегашните началници с надеждата после новите да не го закачат, заради неустойката, която ще трябва да му платят в случай, че решат да го изгонят. От СМЕ ще предпочетат Азис, който водеше вечерно шоу по ПРО.БГ, вместо продажния гологлавец, предполагат медийни анализатори.

Новите собственици от СМЕ, начело с консултанта Краси Гергов, няма да търпят своеволията на учиндолеца и ще се стараят да угаждат по всички възможни начини на властта.

Преди няколко седмици прогнозирахме, че е възможно Трифонов да бъде свален от екран, което ще го превърне отново в мъченик, както по времето на „Хъшове", а Бойко ще бъде обвинен в цензура. Всичко това ще бъде в голям плюс за партията, която Георги Първанов тайно сформира. За всички е ясно, че Слави, Румен Петков и олигархът Георги Гергов са пряко свързани с бъдещия политически проект на президента.

Изглежда обаче, че Трифката е предпочел да развее белия байрак и да си подсигури мястото в bTV... поне засега.

източник: razkritia.com