Обикновено когато светските двойки се сдобият с детенце, се обръща повече внимание на това как щастливите майки отглеждат новороденото. Това не означава, че татковците не помагат за постоянните грижи, които се полагат около бебето.

Затова ние решихме да ви покажем какви усилия полагат няколко известни татковци за своите отрочета.

Тази събота по „Станция Нова" фолк певивата Емилия с усмивка призна, че Коко не е от бащите, които сменят памперси и много малко от татковците вършат подобни задължения.

За разлика от тях обаче, в семейството на Галена и Галин нещата стоят по друг начин. Съпругът на певицата редовно помагал в отглеждането на малкия Стефан.

Футболистът Уейн Рууни, колега на Митко Бербатов в Манчестер Юнайтед, споделил пред медиите, че той няма никакви проблеми да сменя памперсите на сина си Кай и дори искал да го прави, но съпругата му Колийн изобщо не му позволявала да се доближи до бебето, когато става дума за сменяне на пелени. Семейство Рууни станаха родители преди малко повече от седмица, информира sportal.bg. 

"Много се гордея, че станах татко, но досега не съм сменял памперси. Ако трябва да съм честен, научих се как да го правя, но Колийн винаги е там и ме изпреварва", призна си Рууни, който е с националния отбор на Англия за двубой срещу Бразилия.