Ромският славей Софи Маринова и бившата й изгора Дачо били забелязани от екипа на да купонясват заедно в столичния клуб Sin City. Оказало се, че двамата са се събрали.

"Простих му, защото е млад и направи грешка", заяви попфолк изпълнителката, изгаряща от щастие до новия си (стар) любим.

Софи доста тежко преживя раздялата с по-младия си приятел Дачо, с когото скъсаха през ноември миналата година. Тя дори записа и парче за края на връзката си - "Боледувам", което посвети именно на загубената си любов.

"Когато един артист преминава през някаква лична криза, той винаги намира отдушник в творчеството си. Тъгата ме прави креативна. Кръстих песента си "Боледувам", защото именно така се чувствам", заяви тогава певицата.

Любовта на Дачо и Софи Маринова премина през много препятствия през годините. Най-големият скандал беше още в началото на връзката им, когато двамата признаха, че се обичат. Това беше голям шок за всички, тъй като Дачо е полубрат на сина на Софи - Лоренцо.

Въпреки всичко, двамата устояха на критиките и не сложиха край на любовта си. На два пъти дори бяха на път да застанат пред олтара. За съжаление, плановете им не се осъществиха.

снимка: "Труд"