Новото интервю в онлайн рубриката на Янис Бърдарски ще зарадва всички почитатели на талантливата и красива поп фолк певица Соня Немска. Тя разкрива най-интересното около нея в професионален и личен план.

На въпроса „Заедно ли сте с Денислав?" тя отговаря категорично: „Заедно сме, много се обичаме, но доста често се и караме. Ако питате за истината - истина е всичко, което  казвам лично аз. Никой няма да намери истината на страниците на жълтите вестици или пък в някой съмнителен сайт в интернет."

Чаровната блондинка сподели също така и интересни подробности около дъщеричката си Рая: „Рая е първи клас. Учи в Панагюрище и е много добра ученичка. Ученолюбива е, с желание и удоволствие си подготвя уроците. Има малко персийско котенце, с което си играе, когато е готова с домашните."

Соня Немска разкри и мнението си относно българските мъже и жени, ето какво е то:

„Българските мъже почти ги няма. Може би не ги забелязвам, защото съм обвързана от две години. Смятам, че могат да са по-внимателни кавалери към нас жените. А жените са ужасно нахални. Аз поне имам такива наблюдения. Не чакат мъжете да ги свалят, а действат и то по много грозен начин. Но мъжете са разбрали този тип жени и не са им интересни. Денислав защо си седи при мен две години? Защото освен че ме обича, съм му интересна. Не съм се разкрила напълно пред него и правя така, че всеки един момент да се страхува, че може да ме изгуби."

Ексклузивно за читателите на "Fire news" певицата сподели, че преди броени дни е записала нова песен в студиото на „Пайнер", която носи заглавието „Идеално". Тя е на мнение, че за момента не й трябва албум, а няколко яки хита, които да се харесат.