Соня Васи вече подготвя серия лимитирани кукли от плетива, които да се предлагат в студиото.

Любимата дизайнерка на Нина Николина, квартет Hypnotic и Vessy - Вяра Бориславова и дизайнерката на най-оригиналните авторски кукли, каквито притежават Тошо Тошев, Ирина Флорин и известния бижутерски род в Италия Салтини Станимира Янакиева са подготвили уникална изненада за българските почитатели на модата и изкуството.

Двете дами ще направят изключително оригинално откриване на тяхното SV Fashion Studio на 25 юни, информира . Арки от черни балони, стрийт пърформанс на квартет Hypnotic и шоу на певицата Весела Бонева ще отбележат отварянето на фешън студио в холивудски стил в столицата.

SV Fashion Studio ще предостави пълен набор от услуги, свързани с модата, стайлинга, интериора и дори лайфстайла на своите клиенти. В студиото ще се предлагат готови дизайнерски дрехи, но и дрехи по поръчка или най-популярната услуга в Холивуд - дрехи под наем за специално събитие.

Топ стилистката на звездите Станимира Янакиева ще предложи услугата шопинг-консултант, чрез която всеки клиент ще може да направи обичайната си разходка за дрехи по бутиците, но в компанията на специалист в областта.

Ежемесечно уютното студио ще се превръща в сцена за изява на оригинални проекти на хора на изкуството или популярни личности, които имат нестандартни хрумвания, а за изявите на тези с по-арт идеи ще се наемат топ места в София.

Един от първите проекти на SV Fashion Studio ще е съвместно със Соня Васи. Певицата вече подготвя със Станимира серия лимирани кукли от плетива, които ще се предлагани в L.A. и в SV Fashion Studio.

Топ лица ще уважат откриването на студиото, сред които проф. Любомир Стойков, Ники Кънчев, Ирина Флорин, Ива Екимова, Жасмина Тошкова, адреналинката Алекс, модели на Ivet Fashion.

Очакваме ви на откриването на SV Fashion Studio на 25 юни от 20:00 ч. на адрес София, ул. Хан Крум 4Б.