Ден след грандиозното и впечатляващо шоу на балет Тодес на 28-ми септември в София, световноизвестната руска танцова формация ще гостува във Варна.

Поради огромния интерес и напълно разпродадените билети в столицата, седмица преди шоуто организаторите пуснаха в продажба допълнителни 300 места в зала 1 на НДК. Ден по-късно, на 29-ти септември, морската столица ще посрещне балета на Майкъл Джексън в Двореца на културата и спорта.

В паузата между двете представления у нас, Тодес ще отседнат за пети пореден път в луксозния спа-комплекс Гранд Хотел Варна, превърнал се за танцьорите в любимо място за отдих и презареждане преди големите концерти пред варненска публика.

Известната руска хореографка и шефка на трупата Алла Духова ще бъде настанена в най-луксозния апартамент на комплекса, в който е отсядала самата Тина Търнър. Роклегендата е една от стотиците VIP персони, гостували на легендарния хотел през годините, предпочела това неповторимо място покрай свое участие във Варна в далечната 1981 г.

Професионални фитнес инструктури и висококвалифицирани специалисти на спа-центъра в Гранд Хотел Варна ще се грижат за формата на звездната трупа от 25 топ-танцьори на Тодес. Специално за тях ще бъдат разработени програми за релакс, освежаване и възстановяване.

Домакините подготвят и две специални изненади за гостите си от Русия - дегустация на рибни специалитети в ресторант "Grand Albatros", разположен на самия морски бряг, и разпускащо парти на Party Beach зоната край басейна на хотела, с DJ музика и прохладни напитки.

Почитателите на феномена Тодес все още могат да закупят билети за шоуто на касата на ДКС Варна. На 29 септември Дворецът на културата и спорта ще отвори врати за варненската публика точно в 19:00 ч., час преди старта на представлението. Всеки притежател на билет във Варна получава подарък - 10% отстъпка при посещение на Orange Fitness в морската столица.