Кравата Бианка е новият съквартирант в Big Brother. Снощи, в края на живото предаване, съквартирантите бяха сюрпризирани и от още нещо. В двора на къщата свободно се разхождаше крава.

Кравата Бианка или на галено Бинка влиза като част от новата мисия на съквартирантите. Мисията се нарича „Три денонощия" и ще се състои от три различни задачи.

Трайността на всяка от частите ще бъде по едно денонощие. През първото денонощие, от вчера до тази вечер, върху тялото на кравата трябва да има по 3 ръце, принадлежащи на трима съквартиранти.

Съквартирантите трябва да се движат заедно с нея накъдето и да тръгне кравата. Съквартирантите са разделени на четири групи, като всяка група дава дежурство по крава един час.

Следващите задачи, които Big Brother ще даде на съквартирантите в мисията"Три денонощия", ще са караоке и рали Льо Ман - Brother 4 на „пистата" в Нови Хан.

Ето и как са разделени групите:

1 -ва група - Иванина, Денислав и Даниела.
2-ра група - Таня, Георги, Самие.
3-та група - Виолета, Венци, Мартин.
4-та група - Наталия и Филип.

Тази вечер ще разберем как съквартирантите се справят с новата мисия. Кой го е страх и кой гнус от кравата Бианка?

Също така ще проследим как се развиват отношенията между двойките в къщата. Иванина - Денис, Таня - Жоро, Вили - Венци и Филип - Наталия.

Всичко това и още много забавни и драматични моменти от живота в Big Brother, в епизода довечера.