Измамената съпруга на Джон Тери избяга в чужбина, за да се спаси от медийния шум около грандиозния сексскандал, в който се забърка капитанът на Англия. Преди да хване самолета за Дубай обаче, 28-годишната Тони казала на футболиста, че с брака им е свършено.

Тя била жестоко наранена от разкритията на английските таблоиди, че Тери е имал афера с изгората на един от най-добрите си приятели Уейн Бридж - Ванеса Перонсел. "Искам развод", заявила Тони на Джон, след което заминала с двамата им близнаци за перлата на Персийския залив. Именно там тя и 29-годишният бранител изкараха медения си месец през 2007 година.

Приятели на звездното семейство разказаха пред "Сън", че Тони била разбита от новината, че Тери, който междувпрочем бе избран за "Баща на годината през 2009-а", й е изневерявал с моделката на бельо два пъти седмично в продължение на четири месеца от септември насам.

Чашата на търпението на г-жа Тери преляла, след като се разбра, че защитникът не само е палувал с французойката, но и тя е забременяла от него. Иконата на Челси обаче платил аборт в скъпа частна клиника и е бил неотлъчно до красавицата по време на процедурата.

Таблоидът пише, че в събота вечерта съкрушената Тони заминала за ОАЕ заедно с двете деца на двойката - близнаците Джорджи Джон и Съмър Роуз. В момента тя обмисля наемането на бракоразводен адвокат, като целта й е да получи половината от огромното състояние на играча.

Джон Тери печели над 8 млн. паунда годишно, като седмичната му заплата в Челси възлиза на 170 000. Освен това той притежава два луксозни имота, голям автомобилен парк и спонсорски договори с редица компании като "Умбро", "Самсунг" и други. Правни експерти смятат, че, ако се стигне до развод, законната половинка на футболиста може да прибере над 10 млн. паунда.

Според приятели Тони е наела частен апартамент в Дубай, за да се усамоти и да помисли на спокойствие за бъдещето си. "На нея й дойде вповече всичко това. Тя не може да понесе унижението и е поискала развод.

С Тери са имали кратък разговор и тя му е казала, че заминава в чужбина. Тони все още е много бясна и смята, че най-доброто и за двамата сега е да се разделят, за да може и той да се концентрира върху футбола и кариерата си. Тя иска да си почине малко от целия този шум и да реши какво ще прави, когато се прибере обратно в Англия. Джон се съгласи, но той всъщност нямаше друг избор", довери техен близък пред "Сън".

Тони иска да бъде представлявана в съда от топадвокатката Фиона Шакълтън, сред чиито бивши клиенти са Принц Чарлс и Пол Макартни. Любовницата Ванеса Перонсел има тригодишен син от бившия съотборник на Тери в Челси и настоящ футболист на Манчестър Сити Уейн Бридж.

източник: