Близнаците на Крум Савов и половинката му Мая се появили след доста чакане, напрежение и една неуспешна бременност, разкри самият спортен журналист.

Сладките Крум и Катрин се появили след цели три години от началото на брака им, след ин витро процедура. Още преди близнаците да се родят, спортният журналист и красивата му половинка бяха забелязани да посещават спеца по изкуствено оплождане в клиника "Надежда" в София д-р Стаменов.

Тогава "ШОУ" потърси Крум Савов за коментар на новината. Асът на спортната журналистика нито отрече, нито потвърди:

"Това си е моят живот! Не желая да коментирам темата с когото и да било. Нито ще опровергавам, нито ще потвърждавам", заяви той. Наскоро обаче Крум и Мая събраха смелост и благодариха в ефира на "Търси се" на д-р Стаменов за най-голямото щастие в живота си.

Огромната си признателност към спеца по "бебета в епруветка" изказа и китаристът на „Ку-ку бенд" Цветан Недялков, който днес се радва на своя малък син Мартин. „Срещата ни с д-р Стаменов се случи след поредното разочарование и ходене по мъките в продължение на повече от 10 години. Той повярва в нас и ни каза да опитаме.

Разбира се, имаше и моменти на отчаяние, но Жоро е максималист и страхотен психолог", сподели откровено за най-голямата си болка и щастие Цецо Недялков. Детето на други двама музиканти - Стенли и Людмила Сланева, също е проплакало в ръцете на д-р Стаменов. Сред най-близките приятели на гинеколога са и сценаристът на „Шоуто на Слави" Драгомир Петров и неговата съпруга Мария, които също са негови пациенти.

След 10-годишна борба с безплодието през август миналата година стана майка и актрисата Параскева Джукелова. Тя роди от режисьора Виктор Божинов момиченце, носещо поетичното име Калина, въпреки че преди това обяви, че чака близнаци. Чудото на оплождането никак не било лесно - Параскева забременява едва при третия опит ин витро.

Сред родителите, признали, че са заченали по изкуствен начин своите отрочета, са фолкпевицата Мария, актрисата Юлиана Кънчева, певицата Мая Нешкова, приятелката на Ники Кънчев - Даниела.

Стефка Костадинова също сподели наскоро, че е правила няколко неуспешни опита и че двамата със съпруга й Ники Попвасилев ще опитват "до дупка".

снимка: "Максимум"