Съпругът на покойната актриса Британи Мърфи - Саймън Монджак, заяви, че е твърдо решен да съди филмовата компания „Уорнър Брадърс". По думите му именно киностудиото е причинило смъртта на известната му половинка, след като продуцентите отказали да я включат във втората част на филмовата анимация „Весели крачета".

„Те я убиха. Тя беше отчаяна и го преживя много тежко", заявил Саймън. „Аз не съм като нея, твърд съм. Когато някой ме настъпи, веднага отвръщам на удара. Затова и имам много врагове."

Монджак споделил, че продуцентите в Холивуд често отказвали роли на Британи Мърфи, тъй като смятали, че е сериозно зависима към наркотиците. Съпругът й обаче твърди, че актрисата нито е близвала алкохол, нито е употребявала дрога.

„Откакто я познавам, тя никога, повтарям никога, не е употребявала наркотици. Слуховете обаче бяха по-силни. Единственото, за което Брит мечтаеше, беше да снима филми. Тя толкова много искаше да й предложат роля, с която отново да съживи кариерата си", споделил още Саймън Монджак.

Актрисата Британи Мърфи почина от инфаркт в края на декември миналата година. Холивудската звезда беше открита да лежи бездиханно на пода в банята от своята майка. Британи Мърфи беше само на 32 години.

източник: bliasak.bg