Сватбата на Наоми Кембъл и руският милиардер Владислав Доронин, която според слуховете трябва да се състои в средата на август, обещава да стане една от най-скъпите сватби в Русия, съобщава сайтът Дни.ру.

По сведения на изданието, двойката планира да похарчи за тържеството 500 000 долара. Поканите за гостите вече са изпратени. Възможно е тържеството да бъде посетено от Тина Търнър, Роберто Кавали, Джордж Майкъл, Филип Киркоров, Валентин Юдашкин и други знаменитости. Говори се, че заради двойката, поканените гости са готови да пеят безплатно.  

Тържеството ще премине в „руски стил". То ще се проведе в един от най-скъпите ресторанти на Москва, чийто наем за случая е 20 000 долара, съобщава Комсомолска правда.

В края на януари Доронин е представил приятелката си на родителите си. Запознанството се състояло на вечеря по случай рождения ден на кръсника на милиардера. На благотворителна вечер в Барвиха Luxury Village, в която е взела участие Наоми Кембъл, заедно с Доронин на дефилето е присъствала и майката на топ-модела Валери.