Няколко от най-личните ергени в шоубизнеса скъсаха с волния живот и се престрашиха да кажат "да" пред брачния олтар. От агенция БЛИЦ направиха обзор на най-забележителните сватби и разводи през изминалата година. 

Влади Ампов - Графа се бракува за Мария на 9 ноември. Влади-Балади, както е известен в музикалните среди заради бавния си ритъм, изчака да чукне трийсетака, преди да нахлузи брачните окови. Роденият през 1978 година български певец даде сърцето си на 27-годишната Мария, студентка по маркетинг и реклама в НБУ и по съвместителство управител и рекламен мениджър на два от най-лъскавите столични клубове - "Червило" и "Блек Лейбъл".

Докато всички стискаха палци и пращаха sms-и да подкрепят красавеца актьор Андрей Баташов в танцовото шоу "Dancing stars", той взе, че се ожени. Секссимволът на българския театър каза първото "Да" в живота си на 43 години. Жената, която омая актьора-депутат, е русокосата и много по-млада от него Боряна.

снимка: news24.bg.

Сляпата неделя дойде и за новото лице на БТВ - красавицата Виктория Петрова. След като почти откраднаха с примамлива оферта новинарката от конкуренцията ТВ7, БТВ набързо я омъжиха за своя кадър - оператора Добромир Иванов. Сватбената церемонията се състоя в родния град на булката Варна на 24 август и на нея бяха поканени най-близките на двамата младоженци.

Бившият военен министър Николай Свинаров успя да се разведе и ожени отново в рамките на една година. Заради с 18 години по-младата си колежка Деница Денева, която работи в отдел "Евроинтеграция" на Министерския съвет, той се раздели със съпругата си Росица.

Култовият китарист на ФСБ Иван Лечев се раздели със симпатичната си съпруга Велина. На 50 години Иван хлътна до уши по талантливата беквокалистка в шоуто "Мюзик Айдъл" - Жени Александрова. Заради новата си любов той заряза Велина, с която бяха заедно цели 14 години.

През 2008 г. най-сетне брак сключиха Ивайло Колев, фитналистът от "Star Academy" и неговата продуцентка Ерилиен.

източник: dir.bg