Повече от интересно за всеки фен е какъв ще е следващият проект на любимия му изпълнител. Във "Фолк утро", сутрешния блок на радио "Сигнал плюс", Цветелина спомена за две нови песни, които са готови.

"Имам съображения, които ме карат да изчакам. Това е дълга тема и аз бих искала, когато дойда в радиото, да представя вече новата песен, тогава да си говорим за всички тези неща, какво ме е карало да се бавя толкова. Искам моите почитатели да ме извинят, те знаят, че при мен няма случайни неща. В същото време мога да правя песни и всеки месец, ако поискам, ако има смисъл от цялата тая история. Когато си човек с толкова годишна кариера, не можеш да си позволиш да пускаш просто някакви песни и много прецизно трябва да подбираш това, което правиш. Преди съм правела нещо, след което веднага съм го пускала, сега искам да отлежат нещата, това е една от причините. Баладата, която записах, сега вече ми се иска да я презапиша, защото виждам някои неща, които биха могли да станат по друг начин. Когато си изпял толкова много песни, гледаш да не се повтаряш. Ако си в началото на кариерата си, може да бълваш много неща, за да трупаш репертоар" - сподели Цветелина.

Певицата разказа за нова бърза песен, която е по текст на почитател. "Това ще го коментираме друг път, но виждам и в този текст, че това са неща, които аз вече съм пяла. С нея няма да поднеса нищо ново, няма да изненадам, аз постоянно търся новата тематика, това, което да вълнува, да даде нещо като послание. Просто да даде нещо на хората, защото съм от изпълнителите, на които все още им пука за музиката" - каза Цвети.

"За мен е много важно да се правят качествени песни и музиката да бъде на първо място, защото в крайна сметка ние на първо място сме певици и сме посланици. Имаме широка аудитория, която слуша нашите песни и много трябва да внимаваме какво даваме на младите хора, а и не само на тях, на всички, като послание, като начин на мислене. Всяка една песен може да обърка един живот или да го направи по-щастлив" - завърши Цветелина.

източник: