ТВ водещи рекордьорки по разводи

03 декември 2007 | 16:37
Прочетена
10921
 

Гала, Марта Вачкова, Наталия Симеонова, Миглена Ангелова и Венета Райкова са перфектни на екрана, но като съпруги май не ги бива.

Всички те водят високорейтингови женски предавания. Петте тв дами обаче имат и още нещо общо - трудно задържат мъже край себе си. Интимният живот на всяка от тях е осеян с разводи, разлъки и впечатляващи семейни драми.

2003-а е сред годините, оставили най-траен отпечатък върху личния живот на Марта Вачкова. Тогава тв звездата скъса със свой отколешен приятел и любовник, с когото живя на семейни начала близо десетилетие и дори му роди дъщеричка.

Изгонила мустакатия бизнесмен Радо Миладинов, Вачкова обяви съжителството им за същински ад. Двамата имали различни интереси, тръпката помежду им липсвала... "Накрая любовта се превърна в омраза", категорична е Марта.

Тя залюби Миладинов още по времето, когато играеше в култовото студентско предаване "Ку-ку". Той я очарова с улегналостта си - не пиеше, не пушеше, не заглеждаше други жени. Освен това беше майстор в леглото. "Заради уменията му да доставя незабравими наслади в секса, Марта нежно наричаше Миладинов "Радко, който е.е сладко", свидетелстват някогашни "Ку-ку" колеги на актрисата.

След като би шута на Радко,

Марта Вачкова

не остана дълго без мъж до себе си. "Аз без любов не мога", оправдаваше бързата си преориентация към друг актрисата. Гадже й стана емигрирал в Австралия нашенец. "С него си обещахме, че дори да навършим 70, един ден ще живеем заедно. Той е човек, изтъкан само от дух. Пожелавам на всяка жена поне веднъж в живота си да срещне такъв мъж", възторгваше се от задграничната си тръпка шоу дамата.

С "австралиеца" Вачкова не издържа дълго. "Установих, че любов при това голямо разстояние е невъзможна", отсъди впоследствие тя. Последната й тръпка бе режисьорът на документални филми Иван Младенов. Той не е първа младост, но изглежда перфектно за годините си. Навремето бил приятел с покойния баща на Марта Григор Вачков.

Злите езици твърдят, че Младенов и водещата на "Жените" вече са разделени. Ако се вярва на слуховете, документалистът е сменил тв звездата със заможна бизнес дама.

Сред бившите мъже на Марта е и актьорът Владо Пенев, припомнят запознати. Двамата се загаджиха като студенти във ВИТИЗ. Дружбата им не е изстинала и до днес, но сега отношенията им са само приятелски.

Аналогичен с този на Вачкова е и интимният живот на Гала. И водещата на "Имаш поща" изкара дълги семейни години с бизнесмен, но и тя като Марта вече е записала съпруга си в категорията "бивш".

Гала

е от хората, които отказват каквито и да било коментари за сърдечните си връзки. Публична тайна е обаче, че с мъжа й Косьо Будев не споделят покрив и постеля поне от няколко месеца.

Звездата на Нова телевизия свали бизнесмена в началото на 90-те. По онова време той бе женен за журналистка. След като го разведе, знаменитата блондинка му роди дъщеричка Мари.

Гала и Будев се запознали покрай работата си. Косьо поканил сексбомбата от "Супершоу "Невада" да открие курсове за деца манекени в Пловдив. Още щом я зърнал за сефте, бизнесменът загубил ума и дума. Разбрал, че тя е жената на живота му. Сватба обаче не вдигнали веднага - 3 години били само гаджета.

Преди време Будев изпадна във финансови затруднения и с Гала трябваше да продадат луксозната си къща в полите на Витоша и да се настанят в далеч по-скромен апартамент. Косьо така и не успя да излезе напълно от кризата. Наложи се жена му да го трудоустройва в списанието си "На кафе". Мнозина предполагат, че именно трайното обедняване на Будев е съсипало брака му. На Гала в един момент й писнало да носи парите вкъщи и фалиралият съпруг бил натирен.

Освен това Косьо я дразнел и с разхвърляността си - след баня, например, никога не си прибирал хавлията. "Няма и никакво отношение към точността. Закъснява за срещи с 1 час и като дойде, се държи така, сякаш нищо не се е случило. А аз цепя секундата", споделяла е Гала, която преди да пристане на Будев бе гадже на актьора Митко Горанов.

Не е безупречен и интимният живот на друга водеща на женско предаване - Наталия Симеонова. Тя й съпругът й Денис Ризов са разделени от година, но все още не са подали документи за развод. Мълви се, че след разлъката и двамата си хванали значително по-млади секс партньори. Надежди на тези си връзки обаче не възлагали и допускали възможността един ден пак да се съберат. 

С бизнесмена и музикант от "Ахат" Денис Ризов Наталия се запознала на 23 януари 1993-а. По онова време тя все още водела "Рококо". Заради предаването отишла да интервюира музиканти на репетицията им в зала "Универсиада". Концертът бил организиран от Денис, който тогава работел в "София мюзик ентърпрайсиз". Двамата се заприказвали във фоайето и той предложил да я закара до дома й. 6 години по-късно се оженили. "Венчахме се в "Александър Невски". Нашата сватба бе от последните в този храм преди да го затворят за такива церемонии. Мъжът ми беше доста нестандартен младоженец. Не спазихме всички традиции. Например не се настъпвахме", спомня си

Наталия Симеонова

Сред бившите й мъже е и екс вокалистът на "Тангра" Стенли. С него тя живя около 3 години. Напусна го, защото й писна да я прави за смях с постоянните си изблици на ревност и с кръшканията си. "Капката, която преля чашата на търпението ми, бе изцепка с една певица. И знаете ли откъде научих за изневярата? От момичето. Тя дойде и каза, че ме смята за приятелка и не можела да крие. Почувствах се обидена", споделя водещата на "Море от любов".
В миналото тя бе интимна и с друг популярен българин. Поддържаше любовна кореспонденция, последвана от кратка връзка, с някогашния водещ на нощния "Хоризонт" Константин Тилев.

Бурите в семействата на Гала, Марта и Наталия Симеонова са впечатляващи, но бледнеят в сравнение с интимните драми на Миглена Ангелова. Родената в Русе тв дама се е развеждала цели 3 пъти, а освен това има и няколко впечатляващи извънбрачни връзки.

"Бившите ми мъже са общо взето средностатистически българи, които явно не съм оценявала правилно. Ако трябва да обобщя - егоисти с неразвита чувствителност. За джентълмени да не говорим, защото май в България с малки изключения джентълмени са предимно хомосексуалистите", твърди госпожа "Искрено и лично". Тя сключила първия си брак съвсем млада. №1 в списъка на бившите й съпрузи е шофьорът Петьо Петров. Той е и баща на дъщеря й Дора. "В деня след подписването вече се чувствах като в пранги, споделя Миглена. - Омъжих се, защото исках да избягам от стро­гите си родители. С първия ми съпруг се запознахме чрез писма. Моя­та ученическа любов Вале­ри беше вече в казармата, но не отговаряше на писма­та ми. Тогава започнах да си пиша с негови колеги войници. Един от тях ми от­говори и тръгна ре­довна кореспонденция. Та­ка, без да се виждаме, стигнахме до решението да се оженим. Когато го ви­дях, много се разочаровах, но си казах, че всеки крие нещо добро в себе си, а и той заплаши, че ще се самоубие. Реших, че не тряб­ва да нося такава отговор­ност и се омъжих. Веднъж той дори ми изпрати кърва­во писмо, по-скоро кървави бинтове. В казармата го бе­ше ритнал кон, и за да ме впечатли, решил да ми прати превръзките си. Тогава си мислех, че това е символ на велико чувство."

Вторият й опит за съвместно съжителство също пропаднал с гръм и трясък - заради изневяра на съпруг №2. Бъдещата тв звезда напуснала половинката си без много да му мисли, въпреки че вече била майка и на две близначки. Подобно на първия и вторият й съпруг й правел шантави номера. "Прибираше се с гипсирана ръка, без да е счупена, или си разкървавяваше носа пред вратата, за да ме уми­лостиви да го пусна вкъщи. Не съм се страхувала от съпрузите си, но посто­янно се плашех те да не си направят нещо", разказва 40 и кусур годишната

Миглена Ангелова

За последно тя мина под венчило през 2003-а. Тогава взе за съпруг пенсионирания ВВС пилот Ангелин Мавров. Двамата се залюбиха няколко месеца по-рано в столична дискотека. Запозна ги една от редакторките на "Искрено и лично". Впоследствие Ангелин и Миглена се разделиха и стартираха дело за развод.

Говори се, че тв звездата е напуснала третия си съпруг заради любовна авантюра с българския турчин Орхан Беркер. Ангелова обаче има друга версия за разлъката. Твърди, че е зарязала пилота, защото й писнало да бъде издържана с нейни пари. По думите й Ангелин нямал желание да си намери работа и по цял ден мързелувал вкъщи и по кафенета.

Сред мъжете, с които Миглена е съжителствала на семейни начала, са и шефът на кабеларката BGTV Димитър Бедников, както и русенският инженер Калчо Петков. С тв боса водещата се раздели, защото негова отколешна позната й пращаше заплашителни есемеси.

Сериозна семейна драма има в актива си и Венета Райкова. Това лято мъжът й Тишо пусна молба за развод без да даде каквито й да е обяснения. За самата Райкова призовката за съда бе тотална изненада. Днес брадърът е оттеглил иска си за развод и е при жена си. Няма гаранции обаче, че в бъдеще няма пак да си грабне шапката.

 


Автор / Източник:

HotNews.bg

Коментари

:D:D:D
22 март 2010 | 09:35

Ot tezi jeni Gala e nai milovidna i diskretna.Miglena Angelova na vsiakude razkazva za sebe si taka che ne e ni6to novo.Marta Va4kova ne e tolkova skandalna.Natalia Simeonova e izvestna s dramite si za maja si ciala Bulgaria gi znae a i ne e taina 4e spi s koito i padne i se nadiava niakoi da se vlubi v neia ,za6toto ne moje da prejivee 4e maja i ia ostavi.Veneta Raikova e profesionalist a lichnia i jivot e tabu.

Жена на 43 г. от голям град, която е почитателка на Миглена
19 март 2010 | 09:54

ДО СТРОГИЯ: Много си зле , бе комплексар ! Чета...чета гадостите, които си написал по адрес на тази известна жена Миглена и се хващам за главата! Колко ли си жалък в душата си и малък в гащите си, че СЕ ЧУВСТВАШ ЩАСТЛИВ, КАТО БЪЛВАШ тези ЗЛОВОННИ СЛОВА, дето си ги изсмукал от овчия си, тъп мъжки мозък! Много се плашите комплексарите, като тебе, строгия : с незначителната си пишка от силни, сексуални и смели жени! Жени, които си търсят щастието и не цепят басма на мъже с такива гнусливи мозъци, като твоя! Строг и МНОГО импотентен....ха, ха, ха!

Строг
28 декември 2008 | 22:26

ВСЕ ПАК КОЯ Е ВСЪЩНОСТ МИГЛЕНА ЧАКРАКЧИЕВА (АНГЕЛОВА)? (Визитна картичка) МИГЛЕНА МИЛКОВА АНГЕЛОВА, ЕГН: 6505205553 Постоянен адрес: София, жк.”Гео Милев”, ул.”Трудолюбие №7А, ет.5, ап.24 телефон: 9176711. Миглена Милкова Чакракчиева е родена на 20.05.1965 г. гр.Русе в семейство на български еснафи,Тодорка и Милко Ангелови,омъжена на 44 години.Има пет брака,четири деца и бурно и странно минало и настояще,естествено свързано с флората и фауната на природата около Дунав мост. На 15 години прави аборт в Русенка окръжна болница, опериращ дежурен лекар е д-р Борис Касабов, сега пенсионер, живее в гр.Русе. Стара познайница на Народната милиция за проституиране и предлагане на секс услуги на шофьори по моста на „Дружбата” от 1981-1985 г.според справките на РУ на МВР гр.Русе и сигнатурата на криминалната милиция,за което разказва тогавашния началник на криминалната милиция ОЗ полковник Стоимен Трендафилов. Първия брак осъществява с тогавашен шофьор на ТИР и сегашен шофьор на щат в БНР.Той е бащата на голямата дъщеря на Миглена Ангелова,Дора,която смело върви по стъпките на майката и понастоящем е танцьорка на пилон и любовница на фолпевеца Крум.Напускала е няколко пъти дома и е бягала с любовници и мъже,които са посещавали майката в апартамента й в кв. „Гео Милев” София.Ставала е очевидец на оргии и стенания на майка си. Втория брак закъснява,но е факт два месеца след раждането на второто дете на Миглена.По това време тя напуска домът си като остава детето си на бащата и захваща сладкия път с третия съпруг,баща на две нещастни близначета,рожба на всеотдайността на Миглена на всеки и стремежа й към нови и нови преживявания. Чакракчиева е много еблива и дашна за напредналата си възраст,съгласява се на секс без особени уговорки и задръжки. В резултат на 25 години Миглена има четири деца, три скандални кратки брака и множество сексуални връзки с лица от телевизионния свят, политиката и Дунав мост. През 1998 г. напуска гр.Русе и се преселва се инкогнито да живее в София.С традиционна измама "купува" в София ап.24,жк.”Гео Милев”, ул.”Трудолюбие №7А, ет.5, за което бившите собственици Гашарови, жители и днес на София чакат да им се броят парите от сделката вече едно десетилетие. Завързва връзки с влиятелни хора в телевизията.Един от тях е Хачо Бояджиев, който сам признава:”Беше фригидна и тромава, но я съжалих и я бутнах в БНТ”. На екскурзията с него в Анталия,(Турция) прави всичко за да му се хареса,но остава само с подарък от един часовник и назначението. Следват години на самота,без мъж в къщи и много нерви и изцепки в ефира,което води до появата на заболяването „РАНЕН КЛИМАКС” според доц.Бостанджиев лекуващ лекар от МА и промени във формата на тялото й към наедряване и проява на мъжки черти в лицето. Мис „Климакс” търси неуморно мъже и попада на никому неизвестения АНГЕЛИН МАВРОВ,един голтак,селянин и комплексар,който бърза да се ожени за нея за подслон и пари,както и да опита сладостта на услугите на малката и дашна Дора. Днес Миглена се пъчи на екрана с едрата,отпусната и тежка фигура и продължава да реди небивалици. с помощта на Жоро Игнатов-неотменен редактор на предаването.ЖОРО ВАСИЛЕВ ИГНАТОВ става неин спътник в тенденциозните предавания ,но по-късно през 2007 напуска БТВ и става посредствен адвокат на педофили от страната. През 2003 г. е осъдена по множество дела за клевети и измами,което обстоятелство я прави длъжник на редица хора и институции от СОФИЯ И СТРАНАТА.Един от основните и кредитори е някой си Тодор Тодоров от София,отказал и брак,който я преследва от няколко години с изпълнителни листове.ВРЪЗКАТА С НЕГО Е НЕЯСНА И ПРОТИВОРЕЧИВА,НО Е ФАКТ. Това налага да закрие фирмата си,да спре да се осигурява и да се крие от съдии-изпълнителите.Среща юриста от КНСБ адв.ИВАН ДИМИТРОВ СОТИРОВ,лансира го във ефира,който в последствие губи умишлено всички дела срещу нея убеден във вината на Миглена и я напуска скандално при разпра между съпругата му и русенската пачавра.Това разказа ТАТЯНА ВОСКРЕСЕНСКА близка и приятелка на Миглена,бивша нейна редакторка,както и сестра й д-р САШКА ВОСКРЕСЕНСКА,нейна лична венероложка от МА по време на практикуване на древната професия в София.И двете са отвратени от Миглена и днес говорят с погнуса за нея. В последствие се обвърза сексуално с някакъв турчин и телевизионера Димитър Бедников,които също с погнуса я изоставиха и я предадоха на убиеца и самоопределилия се като охранител от БДЖ Живко Чакракчиев,един застарял простак и комплексар и пореден нещастник,който вместо са си намери нормална жена се свързва тази с това дърто и миризливо гюбре Миглена,показвайки пред обществото завидно търпение и упоритост при общуването с мърлявата смръдла. БИВШИ ЦЕЛИ: 1 .Да поддържа и защитава икономически интереси на частни кредитни фирми,в които има участие. 2.Да се бори с конкуренцията на кредитните фирми към които принадлежи. 3.Да развива псевдо-журналистическа дейност, зад която се крият лични и други финансови интереси. 4.Да прикрива престъпно поведение на лица и фирми близки до нея, свързани с точене на ДДС. 5.Да присвоява ДДС чрез "Зенит ТВ продукции"ООД,която е блокирана лично от гл.данъчен инспектор Александър Свраков. СЕГАШНИ ЦЕЛИ: 1.Да търси закрила от съдебни и изпълнители и агенцията за държавни вземания. 2.Да ограбва последователно лековерни ненормалници,като последния рицар Живко. 3.Да продължава да задоволява животинския си нагон,който е крайно примитивен и необясним за жена на нейната напредваща възраст. За всичко това работят настоящи криминалисти. Все ще се намери компетентен орган,който да я озапти. Не случайно от около една година Миглена я съдят и е осъдена за различни престъпления. Осъдилите я отказват коментар поради факта, че имат и други искове към нея. Затова непрестанно търси помощ и се слага на институции като:МВР,ДНСП,СРП,СГП,ВКП,СРС,СГС,ВКС и редица техни ръководители,зам.министри и чиновници. ЛОГИЧНИ ИЗВОДИ: 1.Една пропаднала и криминална личност като Миглена Чакракчиева със специални секс услуги можа да се утвърди в телевизия от национално значение. 2.Надянала е маската на човечността, тя умело се вози на личните драми на хората и рови в душите и бельото им. 3.Понастоящем се е стаила в Нтв и реди глупости и плява.

gosho
18 февруари 2008 | 11:37

na milen4eto maje ne i dostigat

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Райна е гола русалка

Пилето разгорещи мрежата

Ни Ло се съблече на Марс

Плеймейтката показа как снима сред пясъци

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Гала пред фалит

Продава къщата си в Банско

Маги Халваджиян чака бебе

Съпругата му Кремена е бременна на 51 години

Радина Думанян чака момиче

Актрисата не казва нищо за бащата

Златка иска Ивана да спечели "Игри на волята"

Плеймейтката има помощница за отглеждането на Благо-младши

Бившият на Алекс Раева стана татко на чуждо дете

Диджей Дончо най-после се показа с танцьорката Тамара

Ето я бременната Радина Кърджилова

Актрисата подстрига сина си за първи път от 4 години

Жана Бергендорф се сгоди

Певицата затрупана с благопожелания

Стефан: Гала ме вкара в правия път

Аз съм грешен човек, призна мъжът но водещата

Защо Гущерова крие бременно коремче?

Очаква наследникът си съвсем скоро

Ето заради чия женска прегръдка Владо Пенев избяга от "Маскираният певец" (Снимки)

Актьорът чукна 62 години в Обединените арабски емирства

Дете-чудо влезе в "Откраднат живот"

Иво става звезда по телевизията у нас още на 2 години

Камен Во.: Молитвата днес е за Милен. А, утре за нас

Актьорът получил знак от съдбата

Ето как Дебора пребори паник атаките

Фолк певицата няма мъж до себе си

Антония-първа дружка с плеймейтката Осипова

Участничката във "Фермата" няма гадже

Биляниш: Бебето ми помогна да се спася от булимията

"С бащата на детето ми не сме заедно, но работим за семейство", категорична е певицата и модел

Тв и Риалити

Защо Ивана от "Игри на волята" се изложи?

Риалити фурията влезе в обяснителен режим

Рут Колева пее под носа на Лейди Гага

Родната певица напъва в Ню Йорк да става звезда

Кобилкина разкри кой е най-хубавият любовник

Сексоложката с любов от пръв поглед

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Рачков: Плеймейтката не ми пусна

Актьорът с първо признание за новата си изгора

Банда Банда се прави на шефка

Андреа се закани от ефира на "На кафе"

Виж още от Издънки

Култура

Обявиха топ листата на бургаския SPICE Music Festival

Maxi Jazz от FAITHLESS, STEREO MC's, BOMFUNK MC`s, COOLIO, C-BLOCK са малка част от тридневния фестивал

Селин Дион изгрява в ново амплоа

Игрален дебют за примата

Българският Монмартър кани на изложба

Софийският район "Изгрев"е домакин на юбилейна изложба

Виж още от Култура

Fashionista

Ирина Шейк гола в градината на Версаче

34-годишната моделка се е прикрила само с чинии

Румен Радев разхожда Версаче в Милано

Българинът представи моделите на прочутата марка през септември

Вижте чантата на Джей Ло

Латино дивата стана и моден дизайнер

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.