Гала, Марта Вачкова, Наталия Симеонова, Миглена Ангелова и Венета Райкова са перфектни на екрана, но като съпруги май не ги бива.

Всички те водят високорейтингови женски предавания. Петте тв дами обаче имат и още нещо общо - трудно задържат мъже край себе си. Интимният живот на всяка от тях е осеян с разводи, разлъки и впечатляващи семейни драми.

2003-а е сред годините, оставили най-траен отпечатък върху личния живот на Марта Вачкова. Тогава тв звездата скъса със свой отколешен приятел и любовник, с когото живя на семейни начала близо десетилетие и дори му роди дъщеричка.

Изгонила мустакатия бизнесмен Радо Миладинов, Вачкова обяви съжителството им за същински ад. Двамата имали различни интереси, тръпката помежду им липсвала... "Накрая любовта се превърна в омраза", категорична е Марта.

Тя залюби Миладинов още по времето, когато играеше в култовото студентско предаване "Ку-ку". Той я очарова с улегналостта си - не пиеше, не пушеше, не заглеждаше други жени. Освен това беше майстор в леглото. "Заради уменията му да доставя незабравими наслади в секса, Марта нежно наричаше Миладинов "Радко, който е.е сладко", свидетелстват някогашни "Ку-ку" колеги на актрисата.

След като би шута на Радко,

Марта Вачкова

не остана дълго без мъж до себе си. "Аз без любов не мога", оправдаваше бързата си преориентация към друг актрисата. Гадже й стана емигрирал в Австралия нашенец. "С него си обещахме, че дори да навършим 70, един ден ще живеем заедно. Той е човек, изтъкан само от дух. Пожелавам на всяка жена поне веднъж в живота си да срещне такъв мъж", възторгваше се от задграничната си тръпка шоу дамата.

С "австралиеца" Вачкова не издържа дълго. "Установих, че любов при това голямо разстояние е невъзможна", отсъди впоследствие тя. Последната й тръпка бе режисьорът на документални филми Иван Младенов. Той не е първа младост, но изглежда перфектно за годините си. Навремето бил приятел с покойния баща на Марта Григор Вачков.

Злите езици твърдят, че Младенов и водещата на "Жените" вече са разделени. Ако се вярва на слуховете, документалистът е сменил тв звездата със заможна бизнес дама.

Сред бившите мъже на Марта е и актьорът Владо Пенев, припомнят запознати. Двамата се загаджиха като студенти във ВИТИЗ. Дружбата им не е изстинала и до днес, но сега отношенията им са само приятелски.

Аналогичен с този на Вачкова е и интимният живот на Гала. И водещата на "Имаш поща" изкара дълги семейни години с бизнесмен, но и тя като Марта вече е записала съпруга си в категорията "бивш".

Гала

е от хората, които отказват каквито и да било коментари за сърдечните си връзки. Публична тайна е обаче, че с мъжа й Косьо Будев не споделят покрив и постеля поне от няколко месеца.

Звездата на Нова телевизия свали бизнесмена в началото на 90-те. По онова време той бе женен за журналистка. След като го разведе, знаменитата блондинка му роди дъщеричка Мари.

Гала и Будев се запознали покрай работата си. Косьо поканил сексбомбата от "Супершоу "Невада" да открие курсове за деца манекени в Пловдив. Още щом я зърнал за сефте, бизнесменът загубил ума и дума. Разбрал, че тя е жената на живота му. Сватба обаче не вдигнали веднага - 3 години били само гаджета.

Преди време Будев изпадна във финансови затруднения и с Гала трябваше да продадат луксозната си къща в полите на Витоша и да се настанят в далеч по-скромен апартамент. Косьо така и не успя да излезе напълно от кризата. Наложи се жена му да го трудоустройва в списанието си "На кафе". Мнозина предполагат, че именно трайното обедняване на Будев е съсипало брака му. На Гала в един момент й писнало да носи парите вкъщи и фалиралият съпруг бил натирен.

Освен това Косьо я дразнел и с разхвърляността си - след баня, например, никога не си прибирал хавлията. "Няма и никакво отношение към точността. Закъснява за срещи с 1 час и като дойде, се държи така, сякаш нищо не се е случило. А аз цепя секундата", споделяла е Гала, която преди да пристане на Будев бе гадже на актьора Митко Горанов.

Не е безупречен и интимният живот на друга водеща на женско предаване - Наталия Симеонова. Тя й съпругът й Денис Ризов са разделени от година, но все още не са подали документи за развод. Мълви се, че след разлъката и двамата си хванали значително по-млади секс партньори. Надежди на тези си връзки обаче не възлагали и допускали възможността един ден пак да се съберат. 

С бизнесмена и музикант от "Ахат" Денис Ризов Наталия се запознала на 23 януари 1993-а. По онова време тя все още водела "Рококо". Заради предаването отишла да интервюира музиканти на репетицията им в зала "Универсиада". Концертът бил организиран от Денис, който тогава работел в "София мюзик ентърпрайсиз". Двамата се заприказвали във фоайето и той предложил да я закара до дома й. 6 години по-късно се оженили. "Венчахме се в "Александър Невски". Нашата сватба бе от последните в този храм преди да го затворят за такива церемонии. Мъжът ми беше доста нестандартен младоженец. Не спазихме всички традиции. Например не се настъпвахме", спомня си

Наталия Симеонова

Сред бившите й мъже е и екс вокалистът на "Тангра" Стенли. С него тя живя около 3 години. Напусна го, защото й писна да я прави за смях с постоянните си изблици на ревност и с кръшканията си. "Капката, която преля чашата на търпението ми, бе изцепка с една певица. И знаете ли откъде научих за изневярата? От момичето. Тя дойде и каза, че ме смята за приятелка и не можела да крие. Почувствах се обидена", споделя водещата на "Море от любов".
В миналото тя бе интимна и с друг популярен българин. Поддържаше любовна кореспонденция, последвана от кратка връзка, с някогашния водещ на нощния "Хоризонт" Константин Тилев.

Бурите в семействата на Гала, Марта и Наталия Симеонова са впечатляващи, но бледнеят в сравнение с интимните драми на Миглена Ангелова. Родената в Русе тв дама се е развеждала цели 3 пъти, а освен това има и няколко впечатляващи извънбрачни връзки.

"Бившите ми мъже са общо взето средностатистически българи, които явно не съм оценявала правилно. Ако трябва да обобщя - егоисти с неразвита чувствителност. За джентълмени да не говорим, защото май в България с малки изключения джентълмени са предимно хомосексуалистите", твърди госпожа "Искрено и лично". Тя сключила първия си брак съвсем млада. №1 в списъка на бившите й съпрузи е шофьорът Петьо Петров. Той е и баща на дъщеря й Дора. "В деня след подписването вече се чувствах като в пранги, споделя Миглена. - Омъжих се, защото исках да избягам от стро­гите си родители. С първия ми съпруг се запознахме чрез писма. Моя­та ученическа любов Вале­ри беше вече в казармата, но не отговаряше на писма­та ми. Тогава започнах да си пиша с негови колеги войници. Един от тях ми от­говори и тръгна ре­довна кореспонденция. Та­ка, без да се виждаме, стигнахме до решението да се оженим. Когато го ви­дях, много се разочаровах, но си казах, че всеки крие нещо добро в себе си, а и той заплаши, че ще се самоубие. Реших, че не тряб­ва да нося такава отговор­ност и се омъжих. Веднъж той дори ми изпрати кърва­во писмо, по-скоро кървави бинтове. В казармата го бе­ше ритнал кон, и за да ме впечатли, решил да ми прати превръзките си. Тогава си мислех, че това е символ на велико чувство."

Вторият й опит за съвместно съжителство също пропаднал с гръм и трясък - заради изневяра на съпруг №2. Бъдещата тв звезда напуснала половинката си без много да му мисли, въпреки че вече била майка и на две близначки. Подобно на първия и вторият й съпруг й правел шантави номера. "Прибираше се с гипсирана ръка, без да е счупена, или си разкървавяваше носа пред вратата, за да ме уми­лостиви да го пусна вкъщи. Не съм се страхувала от съпрузите си, но посто­янно се плашех те да не си направят нещо", разказва 40 и кусур годишната

Миглена Ангелова

За последно тя мина под венчило през 2003-а. Тогава взе за съпруг пенсионирания ВВС пилот Ангелин Мавров. Двамата се залюбиха няколко месеца по-рано в столична дискотека. Запозна ги една от редакторките на "Искрено и лично". Впоследствие Ангелин и Миглена се разделиха и стартираха дело за развод.

Говори се, че тв звездата е напуснала третия си съпруг заради любовна авантюра с българския турчин Орхан Беркер. Ангелова обаче има друга версия за разлъката. Твърди, че е зарязала пилота, защото й писнало да бъде издържана с нейни пари. По думите й Ангелин нямал желание да си намери работа и по цял ден мързелувал вкъщи и по кафенета.

Сред мъжете, с които Миглена е съжителствала на семейни начала, са и шефът на кабеларката BGTV Димитър Бедников, както и русенският инженер Калчо Петков. С тв боса водещата се раздели, защото негова отколешна позната й пращаше заплашителни есемеси.