Тара Рийд се завърна под светлината на прожекторите, като се появи на корицата на едно от най-известните и четени мъжки списания Playboy. 

Последните месеци не бяха най-добрите за актрисата, чиято звезда изгря в тинейджърската комедия "Американски пай". Според последните слухове блондинката се е борила със зависимостта си към алкохола, като за целта е постъпила в рехабилитационна клиника.

От много време красивата актриса понася неприятната страна на славата. Напоследък обаче интересът на пресата й идва в повече.

Преди две седмици в Интернет плъзнаха доста нелицеприятни снимки на Тара по бански. На тях ясно се виждат следи от липосукцията на корема. Процедурата звездата си направила преди повече от 4 години. Две години по-късно тя се подложила на естетична операция за заличаване на следите, но видно специалистите не си свършили много добре работата.

На корицата на Playboy обаче, Тара изглежда видимо по-добре. И въпреки явната намеса на Photoshop, списанието ни напомня каква всъщност беше тя.