След като преди няколко месеца стана ясно, че  Теди Бургазлиева е лудо влюбена в гаджето си, барабаниста на Соня Васи - Васил Ананиев, сега тя май отново е сама, пише bliasak.bg.

Поне това подсказва статусът за семейно положение на личната й страница във Facebook.

От няколко дни Мис България 2002 се подвизава като „необвързана", което навежда на мисълта, че двамата с Васко са прекратили интимните си взаимоотношения.

Явно музикантът не е много популярен сред приятелите на Теди Бургазлиева, тъй като повечето от тях я поздравяват във Facebook, че го е зарязала.

Миската от няколко години живее и работи в САЩ. В свое интервю красавицата беше споделила, че се занимава с мода и пуска своя линия дрехи. Преди връзката си с музиканта на Соня Васи - Васил, Теди Бургазлиева беше омъжена за футболиста Сашо Младенов.

Съвместното съжителство между двамата продължи само четири години, след което те се разведоха. След миската играчът продължи да попълва колекцията си от красиви завоевания. Той имаше кратка връзка с актрисата Вили Марковска, а в момента се радва на любовта на моделката Виктория Джумпарова.