Тя е само две години по-възрастна от сина му, но годините никога не са били препятствие за бившия английски национал Теди Шерингам.

Бившата звезда на Тотнъм, играл професионално футбол до 41 години, прекара новогодишната нощ в компанията на ослепителната Кристина Адриотис, която със своите 23 години е с цели две десетилетия по-млада от него. Двамата бяха заснети от папараци по време на слънчевата им почивка на остров Мавриций, далеч от студа, сковал Великобритания.

Шерингам може да се похвали с цяла колекция от по-млади гаджета, включваща небеизвестните Пати Прайс-Джордан и Даниел Лойд, но сега изглежда е сериозно хлътнал по своето последно завоевание. Според "Дейли Мейл" Кристина, която е бивш модел, живее заедно с Теди Шерингам от миналото лято.

А това веднага извиква въпроса дали бившият футболист, който е баща на 21-годишния нападател на Стортфорд Чарли, вече се е укротил и е приключил с женкарските си подвизи.

Това не е първият път, когато Шерингам и Кристина са засичани заедно. Работещата като пиар красавица също като него си пада по купоните и често обикаля нощните заведения на Острова. Тяхна обща снимка се появи в медиите още през 2007 година, но оттогава Шерингам смени доста мацки.

източник: