Тейлър Суифт я привличат блестящите дрешки. Може би защото й се нравят неща, които отразяват блясъка на собствената й кариера.

Облечена в рокля със сребристи паети, носителката на Грами е априлският комплимент на ELLE към любителите на модата.

Запазената марка на кънтри певицата - нейните златни къдрици - са допълнително фиксирани, за да добавят още сексапил към искрящата корица на списанието. Ако разгърнете страниците обаче, ще попаднете на една съвсем различна Тейлър - с изправена коса и бретон в притурката, посветена на „power dressing"-а.

20-годишната изпълнителка споделя, че се страхува най-много „да не вземе погрешното решение и да се изправи пред бавното и мъчително възстановяване от последствията". Като изключим някои незначителни противоречия, на Суифт до момента й върви доста добре.

Според звездата обаче не е достатъчно да бъде просто добра, защото винаги има хора, които могат да извъртят нещата и да предизвикат ненужна медийна критика. „Ако отида в бар, дори да не пия, кой може да ми гарантира, че няма да се появи някой, който да твърди, че съм посещавала неподходящи места? Случвало ми се е само веднъж, но един такъв провал е за сметка на няколко добри песни. Разбитото сърце пък е на цената на няколко цели албума".