Рожденникът от тази седмица Тодор Славков ще е ководещ в петъчния лайв концерт от поредицата в помощ на деца в неравностойно положение.

Съквартирантът, който в понеделник навърши 38 години и беше един от най-забавните и обсъждани участници от отминалия сезон на VIP Brother 3, ще се включи в дуетното изпълнение на Калин Вельов и Нина Николина - „Как се случва любовта".

Група Tumbaito и кубинската изпълнителка Долорес, участвала в известното шоу „Тропикана", ще поднесат на зрителите прочувствена латино песен.

Поп-фолк дивата Джина Стоева ще излезе на сцената с балет "New ex", за да изпълни народната песен „Алени звезди" и големия си хит „Засрами се".

Група „Остава" и рокаждията Тома са другите музиканти, които ще подкрепят лайф концерта по Нова телевизия в петък вечер.

Гост на 22 май ще бъде уважаваният дипломат г-н Иван Станчов, бивш посланик на България в Ирландия и във Великобритания, основател и председател на фондацията „Карин дом".

Бившият министър на външните работи, който е посветил живота си на това да помага на деца с тежки двигателни увреждания, ще разкаже за своята работа, освен това на сцената с песни и рисунки ще се представят и талантливи деца с увреждания.