Три от отборите във VIP Dance се оказаха с равен брой точки и заедно окупираха върха в крайното класиране, пише bliasak.bg. Това са тимовете на Анелия Раленкова и Ники Сотиров, на Боби Турбото и Мария Силвестър и на Крум и Симона Пейчева.

Доста изненадващи бяха оценките за поп-фолк певеца и гимнастичката, които въпреки многото критики на журито за танца им, те получиха 27 т. Те им бяха достатъчни, за да се измъкнат от зоната на застрашените, които в петък отиват на елиминации. 

Тази седмица за гласовете на зрителите за пореден път ще се борят Нед и Николета, които доказаха, че забавляват телевизионната аудитория не толкова с техниката си на дансинга, колкото с шоуто, което правят.

На sms-и ще се се надяват още Райна и Фери, Кристина Милева и Деян Донков, Тереза Маринова и певецът Любо, който тази седмица замества Данчо Йовчев. Водещият Иван беше доста учуден от 6-ицата, която Орлин Павлов даде на Деян и Кристина, въпреки очевидната, според Ванката, грешка в края на танца им. Той не разбра как някои отбори получават шестици за груби грешки, а други имат по-ниски, без да са сбъркали. Шоуто закри популярната македонска певица Есма Реджепова.