Британският принц Уилям и приятелката му Кейт Мидълтън опитали да избягат от медиите и да се усамотят за рождения ден на принца, но плановете им били провалени от малкия принц Хари, писа в. "Сън".

Уилям навърши 27 г. в неделя. С Кейт обаче решили да празнуват предварително - в петък. За целта бъдещата принцеса резервирала къща за гости в Корнуол, но под друго име. Тя записала себе си и принца като "Мистър и мисис Смит" - досущ като в известния филм, след чиито снимки се залюбиха Брад Пит и Анджелина Джоли.

Плановете за тиха романтична вечеря обаче бързо били провалени от малкия брат на Уилям - Хари. В петък следобед той се появил с група приятели в хотела и бързо разконспирирал звездните гости. И романтичната вечеря се превърнала в парти на плажа.

Първоначално принцовете и приятелите им играли футбол и пили бира. После си запалили огън на плажа, а влюбените гледали залеза.

След провалената романтична вечеря Кейт решила да организира пикник в събота. И тази идея обаче се провалила бързо. Уилям и Хари, които са луди спортни фенове, решили да гледат ръгби мач.

Уилям успял да отдели време на приятелката си едва в неделя следобед, когато двамата играли тенис.

Използването на фалшива самоличност не се случва за пръв път в британското кралско семейство.

Самият престолонаследник принц Чарлз и съпругата му Камила обичат да се крият по този начин. Те най-често се подвизавали като Фред и Гладис. На Уилям и Кейт обаче им бе за пръв път.