Актрисата Ума Търман (39) и нейният годеник милионерът Арпад Бюсон (46) ще са първите светски личности, които ще се венчаят в замъка на принцеса Даяна, съобщи в. "Дейли мейл", цитиран от "Труд".

Двамата влюбени вече са резервирали замъка Кенсингтън, където е живяла Даяна, за церемонията, планирана за юни 2010 г. Очаква се на тържеството да присъстват личности като Елтън Джон, Стинг, Клаудия Шифър и Лиз Хърли.

Явно русокосата звезда е твърдо решена да се омъжи като принцеса, особено след като получи 8-каратов диамантен пръстен - скромен подарък, с който годеникът й засвидетелствал любовта си.

Освен сумата от $17 600, които ще платят за венчавката там, Ума и Арпад са запазили целия дворец, за да са сигурни, че той ще е само за тях.

Двамата се запознават през 2007 г., малко след като Ума се разделя с хотелиера Андре Балаз.

Това ще е трети брак за Търман, която преди това е минавала под венчило с актьорите Гари Олдмън и Итън Хоук. От втория си съпруг тя има двама синове - на 5 г. и на 10 г.

Арпад пък в продължение на девет години (от 1996 до 2005 г.) е имал връзка с манекенката Ел Макферсън-Тялото. Тя му ражда две деца - на 10 и на 7 години. Бюсон едва на 46 г. се накани да каже за първи път "да".