Световният номер 1 Тайгър Уудс е получил последен шанс от съпругата си Елин. След разкритията в края на миналата година за многобройните извънбрачни връзки на голфъра бившата манекенка свали халката си и напусна семейната къща в Уиндърмиър с децата си.

Това бе възприето като знак, че шведката няма да прости прегрешенията на неверната си половинка и ще се стигне до развод. Сега обаче нещата изглеждат различни и Елин е поставила шестмесечен изпитателен срок на съпруга си, в който той да докаже, че е приключил с изневерите и лъжите.

Според информацията в медиите причина за решението на Елин е срещата й с лекарите в клиниката в Мисисипи, в която Тигъра лекуваше зависимостта си от секса. Терапевтите са уверили г-жа Уудс, че съпругът й е постигнал "забележителен напредък".

"Елин е сигурна, че има надежда бракът й да бъде спасен, коментира пред медиите близка нейна приятелка. - Лекарите са я уверили, че Тайгър се справя по-добре с депресивните си състояния и че е постигнал голямо личностно израстване. Все пак тя се е посъветвала с лекари, а не с бизнесмени или адвокати.

В момента Елин преживява тежък период. Въпреки всички тези истории за любовниците и цялата болка, която преживя, тя обича Тайгър. Това е причината да му дава този последен шанс да спасят семейството си. Елин би намразила себе си, ако просто така се откаже от него. Едно е сигурно обаче - тя няма да се остави да бъде излъгана по този начин отново", допълва източникът.

Новината за пробния период идва само няколко седмици след като се появи информацията, че Елин е говорила с адвокат и е твърдо решена да сложи край на 5-годишния брак с най-богатия спортист в света. При подобно развитие на нещата тя щеше да се върне в родната си Швеция заедно с двете си деца Сам (2 г.) и Чарли (1 г.). 

източник: