Певицата Елица Тодорова вече е опънала нервите на съотборниците си, тъй като тя отказала да тренира повече от два часа на ден с тях. Причината, която музикантката изтъкнала, била, че е страшно ангажирана с работата си. 

Скандалите не са само в отбора на Елица Тодорова и Крум. Певицата Сашка Васева продължава да игнорира тренировките и хореографията на своите треньори и да си прави на дансинга каквото си поиска. „Аз се водя от импулса, не от тренировките", заяви Сашка Васева.

Със съмнения за счупена ръка от шоуто си тръгна хореографът Милен, който работи заедно със звездите Камен Воденичаров и Даниела Янков. След бързия танц, който представи на сцената, професионалистът лошо се нарани и дори не успя да чуе оценките на журито.  

Ива Софиянска пък се оказа, че трудно се справяла с тренировките. Тя бързо се уморявала и не желаела да продължи с тренировките, докато не се почувства готова. Това според нейните хореографи е заради лежерния й начин на живот, който води. 

Безспорно сред звездите на вечерта отново беше отборът на актьора Никoлай Сотиров и гимнастичката Анелия Раленкова. Двамата дори успяха да разплачат „ледената" Нешка Робева с танца си в стил contemporary.

VIP Dance разплака и още някого - коафьора Боби, но и да възроди любовта между актьора Деян Донков и моделката Кристина Милева.

Боби, който в миналото беше популярен като травестита Урсула, преживя истинско дежа вю на живота си чрез танца, който беше подготвила хореографката Петя Димитрова. Тя беше заимствала идеята на световноизвестната си американска колежка Мия Майкълс за танц в стил contemporary. 

Историята, която групата й разказа на сцената, беше за зависимостта от наркотиците - един тъмен и познат етап от живота на Боби. Той и колегите му на сцената изпълниха много емоционално танца. След края му коафьорът не успя да сдържи сълзите си, тъй като преди години той най-накрая успя да се излекува от своята зависимост към медикаментите. Журито даде на отбора 26 точки. 

Благодарение на емоционалния жанр contemporary, актьорът Деян Донков и моделката Кристина Милева успяха да възродят любовта си. Оказа се, че проблемите между популярната двойка са довели до раздялата им преди време. Деян Донков и Кристина Милева обаче пресъздадоха изключително красиво любовта помежду си на сцената и заслужено получиха 26 т. 

източник: bliasak.bg