След като обиколи шест града, Jim Beam Караоке Турнира с Румънеца и Енчев ще направи своята кулминация в София в клуб Jim Beam на 14-ти май. Там ще бъдат представени седемте финалиста от Плевен, Русе, Добрич, Бургас, Стара Загора, Хасково и победителят от София. 

Те ще се борят за голямата награда - една ексклузивна вечер на българското Черноморие, предоставена от Maxxium. Наградата ще покрие всички разходи на победителя и трима негови приятели. Той ще има възможността да се наслади на една истинска ВИП парти вечер, в която единственото, за което ще има грижа, е как да се забавлява чак до зори.

Най-атрактивните участници също ще бъдат наградени подобаващо. Те ще получат много награди, като някои от тях ще са доста нестандартни. Като например - вечеря с Енчев и закуска с Румънеца. Звездните асистентки Моника и Клавдия от група Cacao, пък обещават да потанцуват на този, които има най-силна харизма на сцената.

Ако обичате да пеете, независимо на какво мнение са вашите близки или съседи, ако просто не може да се сдържите при вида на микрофон, не се колебайте и станете част от Jim Beam Караоке Турнира.

Организаторите от Селект Мюзик Медиа ще дадат шанс на всеки, който има желание да участва, да се превърна в истинския национален Jim Beam Караоке Победител.