Със завидни гласови данни изненада гостите на новооткрития пиано бар Retro Мис Плеймейт Златка Райкова на "Звездната караоке вечер", съобщава ВИП Комюникейшън.

Тя избра за певческия си дебют любимата си песен „Детелини". Приятелят й - шампионът по самбо Благой Иванов, не събра смелост да се качи на сцената, но вместо него дует с горещата блондинка направи водещата на вечерта Нина Никол.

„Такова шоу не сме виждали", коментираха гостите, сред които бяха ген. Краси Занев в компанията на ПР-ката на „Приста ойл" Ани Александрова, босът на SONY Николай Живков, собственици на строителни фирми, представители на чужди посолства и много други.

На караоке вечерта певчески талант показа Лейди България и топмодел на Евромоделс Цвети Разложка, която запя като Силвия Кацарова нейната песен-визитка "Големият кораб минава". Тя дебютира в дует с младата звезда на Диапазон рекърдс Саманта (16), която минути преди това излезе на сцената с песента на Васил Найденов "Адаптация".

Интригуващ музикален тандем направиха Вице Мисис Вселена Мариана Маринова, която чака второ дете от приятеля си Руслан, и звездата от „Денсинг старс" Коцето-Калки. Двамата избраха песента на ФСБ „Пак ще се серщнем след 10 години".

Астроложката Мариана Добранова пропя в дует с героя от „Мюзик Айдъл" Тишо Кептъна. Финалът бе повече от горещ - всички звезди се качиха на сцената, за да изпеят заедно златния хит на Лили Иванова „Стари мой приятелю".

Пиано бар Retro е най-новото кътче за незабравими вечери в София. Намира на бул. „Витоша" 180, близо до Golden Nero.

В интериора е постигнат луксозен ретро стил с елементи от 50-те, решен в изискано сиво и червено, с мека, приглушена светлина.

Пиано барът разполага както с комфортни сепарета за желаещите да разпуснат в компанията на любими хора и приятна музика на живо, така и с високи столове и барове за любителите на танците.

За задоволяване желанията и капризите на своите клиенти Retro разчита на приветливия и усмихнат персонал, както и на богатата и прецизно подбрана селекция на напитки и пури.

Всяка вечер гостите на бара могат да слушат музика на живо с едни от най-добрите изпълнители в България.