Световноизвестната модна компания "Victoria's Secret" трескаво търси ново лице за коледната си колекция, съобщи агенция БГНЕС.

Суперкрасавицата ще бъде отсята на кастинг. Той ще се проведе в Ню Йорк, Маями, Лос Анджелис и Чикаго.

Доста ще е трудна задачата на професионално жури, чиито членове са не само корифеи по модни дефилета, но и ценители на женския ум. След оспорвана надпревара ще бъдат подбрани едва десет фаворитки. На последния тур и след най-строг кастинг само една от тях ще стане победителка.

Няма да е достатъчно новото лице на "Виктория'с сикрет" да е надарено от природата с безупречни пропорции и заслепяваща хубост. Суперзвездата на световния моден подиум ще трябва да срази върлите си конкурентки с интелект и фотогеничност. Харизмата й ще е неповторима при представянето на изкусително бельо и ефирни тоалети, предразполагащи към интимност.

Името на новия супермодел ще стане ясно най-късно на 1 декември т. г. Тогава модната компания ще представи последните си хрумвания в модата - предимно на скъпо бельо.

Новото лице ще дефилира редом до вече наложилите се и най-скъпо платени модели Миранда Кер, Алесандра Амброзио, Даутцен Крус и Мариса Милър.