Едно от най-любимите лица на bTV Новините - Виктория Петрова, ще бъде гост в студиото на "Търси се..." тази събота, 20 февруари, от 11:00 часа. За дългия път към успеха, за любовта и за личните емоции извън телевизията ще разкажат най-близките й хора, с които се срещна екипът на предаването.

Първата среща за Вики ще бъде с най-близкия й колега в bTV - Цветомир Семов, с когото бяха екранна двойка. Той ще признае, че освен добър професионалист, Вики е и прекрасен приятел.

„Станахме приятелски семейства и често си гостуваме, почиваме заедно и се забавляваме. Тя е едно мъжко момиче", разказва Цецо. Той ще провокира своята колежка към едно нетипично за нея предизвикателство. Оказа се, че Вики не пие алкохол и затова ще бъде помолена да изпие на екс една текила. Каква е историята на това предизвикателство - ще разкаже самата тя.

Най-романтичната среща за телевизионната водеща ще бъде с нейния съпруг - операторът Добромир Иванов, за когото срещата с Вики е била любов от пръв поглед.

"Тя е много емоционална, аз съм по-спокоен, но това е жената на моя живот. Ако романтиката има име, то е Виктория", споделя Добри. За дългото ухажване, пътя към любовта на Вики и семейния им живот днес зрителите ще научат тази събота.

Екипът на "Търси се..." пътува до родния град на Виктория - Варна, където се срещна с нейното семейство и приятелите й. Особено вълнуваща ще бъде срещата с майка й Светлана.

"Вики беше много добро дете, помагаше ми във всичко. Много е амбициозна и винаги се е справяла сама", разказва майката. Вики пък ще признае, че амбицията и силата на характера е наследила именно от нея.

Водещите Меги и Нели ще срещнат Виктория и с баба й, която се е грижила за нея, докато е живяла във Варна. „Двете израснахме заедно, възпитавахме се заедно, изключително много я обичам", развълнувано ще разкаже бабата на Вики.

В студиото на „Търси се..." Виктория Петрова ще има и една необичайна среща - с нейното куче, което е подарък от съпруга й и е най-голямата й слабост. Вики ще разкаже, че всъщност то има две имена - Бетънкорт, на единия от членовете на любимата й група „Екстрийм", и Цецо, за тези, на които им е трудно да произнасят първото.

Най-голямата изненада на ТВ водещата обаче ще бъде срещата с любимата й певица Силвия Кацарова, с която тя ще се запознае именно в студиото на „Търси се...". Кой от хитовете й ще изпеят заедно - зрителите ще видят тази събота.