Интимните тайни на водещия на втория „Сървайвър"

Владо Карамазов оплю деликатно в интервю своя предшественик в "Сървайвър" Камен Воденичаров. Някогашният кукувец бе водещ на първото издание на риалитито. Тази година обаче Кацко се отказа от bTV предаването, тъй като имаше ангажименти с "Шоуто на Канала".

"Мен състезателите ме усещаха като добър техен шеф - хем ме чувстваха близък, хем изпитваха страхопочитание. Ето примерно през 2006-а Воденичаров е бил много по-дистанциран. Диктували са му всичко, което трябва да каже, в една слушалка в ухото. Аз обаче държах да си знам сценария и го учех наизуст. Където се налагаше, импровизирах", изчетка себе си и същевременно атакува колегата си Камен Во 28-годишният Владо. За него равносметката от приключилия в четвъртък втори сезон на "Сървайвър" е повече от положителна - десетки хиляди левове хонорар и неимоверно нараснала популярност.

Карамазов до последно не знаеше кой е печелившия състезател в шоуто за оцеляващи. Продуцентите на предаването бяха преценили, че не бива да се доверяват на младия си водещ и решиха да го оставят в неведение до самия финал. Явно са се прокрадвали опасения, че актьорът може да издаде победителя на журналисти или познати.

"Не присъствах на финалното гласуване. Накараха ме да изляза", споделя кадърът на НАТФИЗ и Народния театър. Той научи името на щастливеца едновременно с телевизионните зрители.

Преди старта на риалитито имаше съмнения, че Карамазов няма да се справи с ролята си в "Сървайвър: Експедиция Робинзон". Едно е в театралния салон, а друго е пред 1-2 милиона тв зрители, твърдяха скептиците. Оказа се обаче, че Владо се справя не по-зле от своя предшественик - опитния в шоубизнеса Камен Воденичаров. От всеки епизод на "Сървайвър" си личеше, че Карамазов е подходил сериозно към ангажимента си. Не използваше неприличен жаргон в ефир, не се запъваше като говори, обясняваше разбираемо и отчетливо правилата.

"Изключително доволен съм от Владо, категоричен е продуцентът на шоуто Евтим Милошев. - Преди да заработим заедно не предполагах колко дисциплиниран и организиран е. Докато траеха снимките, си лягаше в 9 вечерта, за да стане сутрин в 6 Учеше си и много съвестно сценариите. Той се оказа заклет почитател на формата "Сървайвър", което също беше предимство."

Заради "Експедиция Робинзон" Карамазов заобича телевизията, която по принцип му бе омразна. Сега е радостен, че благодарение на придобития от малкия екран звезден статут хората ще идват по-често да го гледат в Народния. "До преди няколко месеца ми викаха секссимвола на българския театър. Днес ме наричат българския Робинзон и това е за предпочитане", заявява талантливият актьор.

Карамазов завършва НАТФИЗ през 2001-а и веднага след дипломирането си получава назначение в Имперската трупа. Зад гърба си има над 30 роли. „ Владо е дете на театъра. Много обича това изкуство, даже повече отколкото си мисли. Адски е всеотдаен и дисциплиниран на репетиции. Мисля, че е представител на ново поколение в театъра", не пести похвалите към водещия на завършилия в четвъртък втори сезон на "Сървайвър" режисьорът Мариус Куркински. Двамата с Карамазов са близки приятели и не малко техни фенове даже подозират, че са гаджета. Та нали в последните няколко години Владо никога не е бил забелязван да флиртува и интимничи с жени. В своите интервюта Карамазов редовно твърди, че моментът да се влюби още не бил дошъл. Владо, както и неговите роднини, доста се ядосват, когато го набеждаат за гей. Веднъж актьорът дори скочил на бой, защото чул зад гърба му да коментират сексуалността му

Част от получения за работата си в "Сървайвър" хонорар нашумелият актьор ще похарчи за екскурзии в чужбина. Карамазов е известен като пътешественик №1 сред БГ театралите. Обиколил е половината свят като любими са му азиатските дестинации - Индия, Пакистан, Обединените арабски емирства, Дубай, Малайзия, Камбоджа, Тайланд. Сега планира да посети Латинска Америка.