Огромната неприязън и явна вражда между актрисите Сара Джесика Паркър и Ким Катрал е на път да разруши снимките на втория пълнометражен филм "Сексът и градът".

Според хора от екипа на лентата, екранните Кари Брадшоу и Саманта Джоунс не само че не се понасяли, те изобщо не си говорели по време на паузите между отделните сцени, информира

"Макар всички да се усмихват пред камерите, извън тях положението е ужасно. Направо не е за вярване какви негативни емоции се разпръскват наоколо", споделил човек от екипа. Скандалите между Ким Катрал и Сара Джесика Паркър изнервяли много и колежките им от "Сексът и градът" Синтия Никсън и Кристин Дейвис.

За Сара Джесика Паркър липсата на комуникация с колежката й Ким Катрал не бил единственият проблем. Тя едва успявала да балансира между снимките на филма и с отглеждането на трите си деца. "Когато не е на снимки Сара изглежда много нещастна. Дори вече й излезе името Тъжната Кари", разказал човек от екипа.

Запознати припомнят, че неприязънта между Ким и Сара е от доста дълги години. Причината били пари. Катрал изявила претенции да взима по-високи хонорари от "Сексът и градът", сериал, на който Паркър беше продуцент. Именно отхвърлянето на това искане станало причината двете да се скарат жестоко.