Връзката на Денислав и Соня Немска се превърна в един дълъг латиносериал. Докато попфолк изпълнителката твърдеше, че между нея и брадъра всичко е наред и двамата се обичат по-силно отвсякога, той се разкарваше из нощните заведения и се натискаше с еротичния модел Светлана. 

Соня обясняваше, че с Дени много се обичат, той пък твърдо отричаше да са заедно. Брадърът в един момент дори не желаеше името му да се свързва с това на Немска.

Не мина много време и изпълнителката на "Пайнер" разкри, че с шуменлията ще прекарат Нова година заедно. В същото време моделката Светлана твърдеше, че Дени е с нея и няма никакво намерение да се събира с певицата.

Според последната информация попфолк дивата и Денислав отново са се събрали. "Вече се притеснявам да говоря за връзката си със Соня. Ние пет дни се обичаме, пет дни сме скарани. Но сме заедно. Засега не мислим да се женим или да й предлагам брак", заяви пред Брадърът.

В събота Соня Немска ще гостува на "отчаяните съпруги" Даниела и Вихра. Макар Денислав също да е поканен в предаването, той ни заяви, че едва ли ще се появи в шоуто.