Дженифър Анистън няма грешка като жена и актриса. За сметка на личния си живот, тя обръща голямо внимание на кариерата си и според самата нея, "точно там е проблемът".

Дженифър среща Тейт Донован през далечната 1995 г. Той е гост-звезда в няколко епизода на "Приятели" и играе гадже на героинята й Рейчъл Грийн. Извънекранната им връзка продължава три години, след което Тейт зарязва Джен заради колежка от друг сериал.

Джен не иска да бъде съжалявана заради раздялата си с Брад Пит. Звездата от „Приятели" обясни преди три години в списание "Вог", че след като е научила за връзката на съпруга си с Анджелина Джоли е била съсипана. „Чувствах се като в някакъв ужасен и изкривен Бермудски триъгълник", казва актрисата.

„Не искам обаче хората да ме смятат за жертва. Писна ми да бъда част от този триъгълник", казва Дженифър, визирайки нея, Пит и Джоли. „Не искам да бъда съжалявана, това ме вбесява. Справям се чудесно", добавя бившата г-жа Пит.

Пол Скълфър и Анистън излизат заедно няколко месеца през 2007 г. Връзката им не бие толкова на очи, заради Пол, който непрекъснато пътува по ревюта. Освен че е известен като модел, той е и близък приятел на Брад Пит. Именно бившият съпруг на Джен ги запознава.

Седмица след раздялата им Пол е хванат от папараците да се целува страстно с Камерън Диас. 

Следващият бивш на прицел е актьорът Винс Вон, който се раздели с Джен преди да замине за Англия за премиерата на комедията "Joe Claus" преди три години.

Според приятел на актьора, Винс е провел дълъг разговор по телефона с Дженифър, в който й е обяснил защо не може да бъде повече с нея. Проблемите между двамата започнали малко след годежа им през юни. Тогава Винс подари на Дженифър пръстен за половин милион долара, но очевидно той не е успял да скрепи отношенията им.

 Очаквайте утре втората част на "Всички зарязват Джен" !!!