Старата вражда между Евгени Минчев и Юксел Кадриев има продължение. Паркетният лъв е описал в своя биографична книга интимната си връзка с новинаря от Би Ти Ви.

Предстоящата книга на Евгени Минчев обаче е хвърлила в паника Юки. Водещият се опитва всиячески да повлияе на светския хроникьор да цензурира творбата си и да не публикува нито ред за интимната им връзка. Влиятелни приятели на Кадриев са се обадили няколко пъти на Евгени Минчев, за да го помолят да не описва нищо за съвместния си живот с журналиста. Евгени обаче е непреклонен. „Опитаха се тактично да ми намекнат, че не е желателно да пиша по този случай. Това обаче няма как да стане", лаконичен е паркетният лъв по този въпрос.
Тези, които са чели в аванс книгата на Евгени Минчев, твърдят, че в творбата си той разказва как е давал пари на Юксел Кадриев, за да му бъде шофьор и любовник. Журналистът живял близо година в жилището на паркетния лъв на столичната улица „Парчевич" и дори носел фланелки с щампован лик на Евгени. Юксел взимал по 5000 лева месечна заплата като шофьор, охранител и любовник на Минчев.
Преди да пристане на Евгени Минчев за пари, Кадриев е имал взимане - даване и с Дим Дуков. Тяхната връзка обаче била краткотрайна. Бисексуалният водещ от Би Ти Ви напуснал гей общността в края на 90-те, когато се ожени за оперната певица Бонка.