За първи път пред публика бяха представени бижутата на попфолк дивата Малина, която до броени седмици открива тузарски бутик в центъра на София. Накитите са с диаманти и камъни Сваровски и впечатляват с голямото си разнообразие. За съжаление, тя не успя да дойде в клуба, заради грипен вирус, който я повалил на легло.

Танцувалната звезда трябваше да председателства авторитетното жури. С 40 градуса температура тя благослови по телефона премиерата на колекцията и заяви сериозни намерения за бъдещето си в модния живот на България.

Всеки месец в клуб Diamond ще се избира най-красивата девойка на София, а в края на следващата година ще бъде избрана и победителката, която ще се окичи в истински диаманти и екскурзия за двама в Дубай.

15 момичета от агенция My Agency "атакуваха" актуалния фолк клуб, който всяка вечер събира познавачите на нощна София на невероятни купони. Кандидатките за мис кралица бяха облечени в бельото на SEVEN SECONDS и вечерните рокли на  ROMANTIKA FASHION.

За перфектния им външен вид се погрижиха от козметиката Bioline, която е партньор на конкурса за красота. Другите популярни персони, които ще оценяват претендентките, са Дим Дуков, Мисис България 2008 Ралица Тодорова, Мистър България 2003 Мирослав Йончев, Зара, Златната Флейта Кристиян Коев, водещата от "На кафе" Елена Станулова и топ моделката и актриса Деси Зидарова.

ПРИЗЬОРКИТЕ:

3-та подгласничка - Адриана Калчева
2-ра подгласничка - Теодора Иванова
Queen of Diamond - месец октомври - Дорис Дилова

Queen of Diamond е на път да се превърне в най-бляскавия конкурс на нощна София.

източник: