Въпреки сериозния риалити елемент в танцувалното шоу "VIP dance" на Нова, много неща остават скрити за зрителя.

Списание EVA надникна зад кулисите и в новия си брой разказва пикантни моменти, които все още не сте видели.

Оказва се, че между Боби Турбото и Елица съществува неизказан конфликт. Трябвало да бъдат в един отбор, но в момента, в който Елица разбрала, провела разговор с продуцентите. Излизайки от тяхната стаичка, казала на Боби, че няма нищо против него. На следващия ден от продуцентите той научил съвсем друго.

Припомнявме ви, че считано от тази седмица, Елица вече не е част от VIP dance - дали това нейно решение се дължи именно на недоразплетения конфликт?

Сашка Васева пък още в първия ден на шоуто пробвала 16 тоалета, които отхвърлила и настояла да се облича сама. Диляна Попова също е излизала със свои тоалети, въпреки несъгласието на стилистите с това.

Всяка седмица, за три дни за VIP Dance се изработват по 150 костюма от 14 стилисти. Огромен процент от нещата се шият. Почти всички участници се вталяват. За две седмици тренировки в шоуто Мон Дьо е свалил 5 кг, Боби-Урсула - 19, а Нед - обратно - засега е качил шест, при това в резултат на тренировки по 6-7 часа на ден. Още клюкини за звездното шоу четете в новата EVA.