Младата и талантлива певица Пламена засне предизвикателна нова фотосесия за предстоящото си промотиране на новия самостоятелен сингъл. Автор на фотосесията е Георги Шопов, а около четири часа бяха необходими, за да се заснемат предизвикателните кадри на Пламена.

До две седмици изпълнителката ще представи в столичния клуб "L.A.", където е резидент изпълнител, новия си сингъл. Автор на музиката и аранжимента е Светослав Лобошки. Популярният композитор на попфолк музика бил впечатлен от гласовите данни на Пламена и силното и артистично присъствие. Песента е с работно заглавие "Силна съм сама" и фотосесията е в унисон с новия сингъл.

"Срещата ми с феновете и изявите ми са най-хубавото нещо, което ми се случи след участието ми в "Music Idol 2" - споделя Пламена и допълва, че нахалството е чертата, която най-много я отблъсква в хората.

Вторият проект, по който работи в момента певицата, е дует с Краси Аврамов. След като се запознали на промоцията му в столичен клуб, Пламена изявила желание да направи дует с Краси. Седмица по-късно той се обадил вече с готова песен.

източник и снимки: