Жената, която открадна футболния красавец Благой Георгиев от бременната му приятелка, също е самотна майка. Нейната съдба контрастира на жизнерадостния й външен вид.

Тя е разделена с мъжа си - турския наркобос от кюрдски произход Махмуд Йозджан, който е спряган за наследник на наркоклана на братята Ридван и Мехмед Саид, информира БЛИЦ. Сама отглежда 5-годишната им дъщеричка Дениз.

Животът на Лияна се преобръща, когато е бременна. Тогава Махмуд е арестуван по обвинение в трафик на наркотици. Влиза в затвора. Там вижда за първи път и дъщеря си, когато тя е на 40 дни. Полицаи му я показват през решетките. Дениз се разболява в този ден за първи път, тъй като 40 минути е висяла с майка си в студа, докато ги пуснат. После детето получило и стрес от униформени, тъй като често идвали в дома им да разпитват за бащата. Сега, като види ченгета, панически се крие в майка си.

В момента Йозджан се укрива в Турция, тъй като у нас го очаква 15-годишна присъда за разпространение на дрога. Сред кюрдската общност в България обаче вече се говори, че наркобосът бил заслепен от ревност и готвел атентат срещу Благо Георгиев. Лияна неведнъж е признавала, че се страхува от Махмуд. Тя явно е доверила своите опасения и на Благо, защото в последно време футболистът се движи с бодигард.

Дългобедрата певица има славата на мъжемелачка. След кюрдския гангстер Мехмед тя бе влюбена до уши и в скандалния вицепрезидент на ФК "Металург" Калоян Стоянов. Явно Лили не може да избяга от кармата си да е с мъже, които се движат по ръба на бръснача. Първото й гадже - бе застреляно пред очите й. Второто загина по мистериозен начин... Мълвата я оплете даже в кръвосмесителна близост с прочутия й братовчед Константин.

Фолкфурията била съседка на турския секссимвол Къванч Татлъту, по-известен като Мехмет от сериала "Перла", и често вечеряла с него, хвали се самата тя. Лияна имала апартамент в същия квартал, където живеел Къванч. Дълго време изкусителната нашенка не подозирала какъв съсед има, но при едно от последните си пътувания до Истанбул нейна приятелка, която я придружавала, разпознала от раз ВИП съседа.

"С Къванч често вечеряме в един и същ ресторант в квартала", хвали си Лияна. "Той посещава това заведение не толкова заради кухнята, колкото заради атмосферата - обича да се събира там с приятели", разказва още апетитната брюнетка.