Златка Райкова не скри възторга си, че успяла да се добере до "най-якия и стойностен мъж". Тя обяви в "Шоуто на Иван и Андрей", че дори ще се омъжи за настоящия си избраник... някой ден.

Блондинката обаче предпочете да не посочва дата, на която ще се състои щастливото събитие. Дали това ще остане само една несбъдната мечта, или плеймейтката действително има намерение да се омъжва скоро, остава да видим. Естествено, злите езици побързаха да коментират, че мераците на Златка едва ли ще се осъществят, тъй като приятелят й е семеен.

Не беше подминат и въпросът дали бившата плеймейтка ревнува от настоящата - Златка Димитрова. Черната Златка, както наричат бургазлийката, вече е в обятията на бившата изгора на Райкова - самбиста Благой Иванов, с когото блондинката имаше 2-годишна връзка. Моделката заяви, че адашката й е "доста приятна", но не се съгласи с Иван и Андрей, че тя й е отмъкнала Багата. „Никой, нищо и никога не ми е гепил, а няма и да ми гепи", заяви Златка Райкова.

Водещите не пропуснаха и да я провокират. Те излъчиха част от скандалния клип, който наскоро взриви интернет пространството. В него изкусителката си разменя интимности във ваната на хотелска стая с Николета Лозанова и фолк певицата Андреа. „За първи път го виждам", беше коментарът на блондинката.