Ярък или семпъл, едноцветен или пъстър, екстравагантен или елегантен - маникюрът винаги ще е на мода. Той може да се превърне в стилен завършек на вашия тоалет и в приятен акцент, който да събере погледите на околните. 

Понякога ноктите демонстрират оригиналност, друг път - следване на общия вкус, а начинът, по който ги лакирате, показва преди всичко индивидуланост през пролетния сезон. 

Яркочервеният лак се съчетава добре със семпли черни дрехи, като в същото време им придава ефектен блясък. Рийз Уидърспун вече се е възползвала от този маникюр. Освен това, той подчертава лекия бронзов загар на блондинката.

Яркият синьозелен маникюр, като този на Камила Бел, е по-скоро забавен, отколкото шик. Но стига ноктите ви да не са дълги, изборът е съвсем приличен.

Линдзи Лоън дори прибавя допълнителен блясък със слой прозрачен лак отгоре.

Ако предпочитате нещо по-естествено и не чак толкова екстравагантно, бледият коралов цвят е точно за вас. Освен това е много елегантен. Нищо чудно, че и Ева Мендес го е избрала, тя е истинска модна икона.

Ако искате маникюрът ви да бъде едновременно и закачлив, и елегантен, можете да последвате примера на Соланж Ноулс - сестрата на Бионсе. Комбинирайте неутрални цветове като черно и бяло със смели апликации.

За мнозина бонбонено-розовото може би е прекалено младежко и сладникаво, но и то си има своите почитатели като Наташа Бедингфийлд и ... принц Хари.