Очаква се едно от първите звездни бебета да пропее в края на месеца - Нина Николина и приятелят й Максим ще стават родители за първи път, пише "Стандарт".

Така тя и колежката й Марияна Попова, която роди на 28 декември, ще имат повод често да се чуват и разменят съвети.

Бременността на изпълнителката на "Ти" е планирана и желана както от Нина, така и от дългогодишния й приятел. Нина Николина почти до последно ходеше на участия с Калин Вельов.

Боксьорът Детелин Далаклиев, коронясан наскоро и като Спортист на 2009-а, ще става татко след малко повече от месец. Миналата година бе суперуспешна за Детелин - след четири медала от световни и европейски първенства националът спечели и световната титла в кат. до 54 кг.

Сега ще се радва и на дете от приятелката си Петя, с която са заедно от 10 години. Бебето трябва да се появи на бял свят на 17 февруари, само два дни преди рождения ден на таткото. Футболистът Благой Георгиев също е в очакване да стане татко за първи път.

Топмоделът от "Визаж" Биляна Йотовска, която стана "Мис Дупе 2007", ще поразвали за малко перфектните си форми, но по най-оправдателния повод - чака бебче, предполагат, че е момиче. Дребосъчето се очаква в края на април.

Досега Биляна е качила едва 4-5 кила. Татко е шампионът по културизъм Митко Димитров. Още миналата година двамата заявиха пред "Стандарт", че работят сериозно за бебе. През другото време си правят "застраховка любов". Сега им остава само да гадаят на майтап дали бебчо ще има повече мускули или повече чар.

Съпругата на рапъра Енчев също е бременна - с второто им дете, гласят почти стопроцентовите слухове. Те май ще си имат пак момченце, но не спират да мечтаят и за момиче. 2-годишният Георги-джуниър почти е одрал кожата на баща си.

Даниела, съпругата на Андрей Арнаудов, се похвали, че е изтеглила късметче от баницата, според което ще стават родители.