Изключително въодушевени и трогнати от успеха на грандиозната продукция „Шоуто на ABBA“, легендарните музиканти от шведската група ABBA бяха едни от първите критици на спектакъла. Създателите на култовата формация - символ на 70-те, потвърдиха, че концертът, който ще гостува за първи път и у нас на 29 септември в Зала 1 на НДК, е най-добрият, пресъздаващ музикалното явление ABBA.

Ето и част от позитивните отзиви и коментари за „Шоуто на ABBA“, в което песните се изпълняват от шведската група „Waterloo“, Националния симфоничен оркестър на Лондон, режисиран от музикалния гений Матю Фрийман, и с участието на легендарния саксофонист на ABBA - Улф Андерсон: „Групата в „Шоуто НА ABBA " включва изключителни професионалисти и продукцията е грандиозна, отсече Матс Ронандер – китарист и вокалист на ABBA.

„Това шоу е перлата на всички представления на ABBA досега. Реакциите на публиката по нищо не се различават от това, на което сме били свидетели през 70-те години“, категоричен е Улф Андерсон – саксофонист на ABBA

Шоуто предизвика вълна от коментари и ревюта и от най-добрите музикални критици и блогъри в света: „Шоуто отдава достойна почит на оригинала и несъмнено си заслужава да се види“, пише Hollywood Bowl review

„Питах се дали ABBA биха изглеждали така днес. И да, точно така би било! Не можех да повярвам какво се случва. На няколко пъти затварях очи и имах чувството, че съм отново на концерта във Франкфурт през 1979-а. Просълзих се,“ коментира популярният блогър Томас Биркенбах.