Успя ли героинята на Йоанна Темелкова да се спаси от експлозията на финала на първи сезон на „Братя“? Този въпрос тормози феновете от декември насам, а отговорът ще дойде по-скоро от очакваното. Новата порция епизоди ще пристигне в ефира на Нова телевизия още в пролетния телевизионен сезон.

По всичко личи, че екранната Лора е отървала кожата. Затова загатна самата актриса с кадри от снимачния сет в социалните мрежи. Темелкова не уточнява какво точно снима, но феновете разпознаха визията на героинята й, а и е ясно, че в момента тече засилена работа по актуалните серии.

Всъщност възкръсването на Лора не е голяма изненада, тъй като в последния излъчен епизод от продукцията оставиха вратичка, показвайки как тя иска да слезе от колата преди големия взрив. Спекулира се обаче, че стресът е довел до спонтанен аборт и така Драго (Владимир Михайлов) ще остане без наследник, което пък ще даде шанс на Борис (Калин Врачански) да събере парчетата от счупения си брак.

„Всички сме много щастливи от големия интерес на зрителите и им благодарим, че възприеха и припознаха развитието на сценария по начин, по който и ние много искахме да се случи. Това ни даде стимул и енергия да работим за втори сезон. Накратко, успехът на “Братя” е комбинация от една много добра история и невероятен каст, защото участват изключително талантливи актьори. Във втория сезон отново ще преплетем криминалния елемент с драмата, но ще добавим и нотка мистерия, с много загадки, обрати и напрежение.

И любовта няма да отсъства, разбира се, но историята ще прилича на пъзел, който зрителите, стъпка по стъпка, ще подреждат“, разказа и продуцентът на сериала Краси Ванков. Очаква се всички главни попълнения в каста да се завърнат отново на малкия екран.

източник:Монитор