Дръм енд бейс триото ABYSMATIC превзема софийската клубна сцена през месец май.

В края на сезона за много от столичните заведения, ABYSMATIC ще сложат подобаващ завършек на живите си участия, преди да влязат в студиото за да завършат работата по второто си авторско EP и видео.

На 30-ти април, непосредствено преди Гергьовденските празници, групата ще представи втора част на THE PRODIGY TRIBUTE, проект с интерпретации на музиката на британската електро пънк формация, в клуб PLAYGROUND в Paradise Center.

На 2-ри май ABYSMATIC ще гостуват с DJ сет на култовия бар JAZZMATAZZ, малко преди да ударят с тройна сила бар 4 СТАИ на 10-ти май в компанията на LOGO5 и STARTERAs от X-TEAM. На 23-ти май групата отново ще свири в клуб PLAYGROUND в Paradise Center, този път като част от иновативно паралелно събитие, случващо се едновременно в София и в клуб в Берлин посредством двупосочен лайв видео стрийм. На 27-ми май пък, ABYSMATIC се завръщат в бар JAZZMATAZZ с пореден DJ сет, за да закрият сезона и на абитуриентските балове.

Групата същевременно участва в европейското музикално състезание EUROMUSIC, което ще излъчи по един представител от всяка държава, който да се яви на финала в Париж. Гласуването става чрез Facebook на официалния сайт на състезанието и завършва на 10-ти май.

ДАТИ:
30/04 - КЛУБ PLAYGROUND, PARADISE CENTER - THE PRODIGY TRIBUTE LIVE
02/05 - БАР JAZZMATAZZ - DJ СЕТ
10/05 - БАР 4 СТАИ - STARTERAs, LOGO5 и ABYSMATIC LIVE
23/05 - КЛУБ PLAYGROUND, PARADISE CENTER - LIVE в СОФИЯ и в БЕРЛИН
27/05 - БАР JAZZMATAZZ - DJ СЕТ